Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtiiii

GDY PRZYJACIOLKI SA ZA PIEKNE, LADnIEJSZE OD CIEBIE

Polecane posty

Gość kejtiiii

spoko, lubie je, wrecz kocham! alewkurza mnie ze cala meska uwage skupiaja na sobie. takie sa sliczniutkie, ze czasami az ich nienawidze duchu...

Gość alicja55
znam to, tez tak czasem mam, ale ja je wtedy zaczynam upokarzac - działa!

Gość olciam
to moze zmiana przyjaciolek na maszkarady?:)

Ja mam tak, ze z reguly mam ladne kolezanki, i one rowniez przyciagaja meska uwage:) Ludzie lubia ogladac ladne rzeczy..ladnych ludzi

Gość no i co z tego ze ladniejsze
u mnie tez tak bylo i co... ja mam boskiego faceta a one nadal szukaja .... nie piekno sie liczy...

Gość ojacie ojacie ojacie
no to super z was przyjaciolki, tylko pozazdroscic. ja wsrod przyjaciolek mam jedna dziewczyne, ktora wg mnie jest ode mnie ladniejsza, ale gdy jestesmy w towarzystwie meskim, cala uwaga plci przeciwnej skupia sie na mnie, nigdy nie bylo wyjatku, widocznie mam cos w sobie, a moje wyobrazenie, ze ona jest ladniejsza, jest tylko moje, subiektywne. kocham moja przyjaciolke i nigdy nie mialam zadnych kompleksow na jej tle, a gdybym miala, to pewnie odbiloby sie to na naszej przyjazni bo nie potrafie udawac. wy potraficie???

Gość piterek
masz ladne sunie za przyjaciolki? to lepiej zakladaj miniowki i dekoldy chlopaki beda sie gapic na ciebie, gwarantuje slonko.:)

do "i co z tego ze ladniejsze" oczywiscie, ze piekno sie liczy, nie tylko, owszem, ale sie liczy, nie oszukujmy sie, a Ty sie widocznie po prostu swojemu ukochanemu podobasz, inaczej pewnie by sie nie zmuszal, malo znam takich altruistow, opowiadajacych brednie o tym, jak to uroda nie ejst wazna, przy czym nigdy nie podeszliby na imprezie do grubego paszteta, ot co.

Gość deblika
olej to i uwierz ze tez jestes peikna. Piterek typowo glupia rada!

Ja nie mam kompleksów przy przyjaciółkach, każda jest w swoim rodzaju :) każda ma swój urok:P jedna jest modelka, jest wysoka i szczupla, drugi ma wielki biust, trzecia jest luzaczka :classic_cool: Co prawda do każdej ciagnie inny typ facetow, no ale co? mam zazdroscic? :P mi wystarczy jeden :D

Gość jak na razie to
przepraszam ja akurat wtedy bylam grubym pasztetem :D ale co wazne co chcialam powiedziec to to ze autorka nie powiedziala ze jest brzydka tylko ze one sa ladniejsze.... wiec mysle ze normalnie dziewczyna wyglada tylko ja kluje zazdrosc ze nikt z nia nie flirtuje a to nie jest problem , chyba ze sie jest pustym jak wydmuszka....

Gość jak na razie to
to ja to i co z tego ze ladne :D

tak, moze i bylas grubym pasztetem, ale tylko w twoim wyobrazeniu, wierz mi, ze by sie chlopak nie zmuszal, widocznie cos mu sie wtobie spodobalo, moze ladne rysy twarzy, wiec pomyslal sobie chlopak, "fajna dziewczyna, w sumie neibrzydka, posle sie na silownie i bedzie cacy":)

Gość jak na razie to
76 kg przy 162 to chyba pasztet :D wcale mnie nie posylal na silownie :D wlasnie chce powiedziec ze po prostu nie mozna klasyfikowac na ladniejsze i brzydsze, kazdy ma inny gust...

Gość mam piekne przyjaciolki
hm.. trudno .. powiem nieskromnie, ze do brzydkich nie naleze i wiekszosc moich kolezanek jest bardzo ladna (czysty przypadek, nie ze celowo takie dobieram ;)) ja sie czuje bardzo dobrze w towarzystwie ladnych kobiet, bo wiem ze one sa z siebie zadowolone i odpada wiele krepujacych tematow :) rowniez ogladajac wspolnie jakas gazete czy idac ulica mozna bez problemu powiedziec: patrz jaki nos ma ta baba, jak hamulec od karuzeli albo: ale wielki zad.. i nie ma obaw, ze bedzie gafa :D