Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joja000

Mniej obfity okres,objawem ciazy??PROSZE ODPISZCIE

Polecane posty

Gość joja000

Czy to ze mam mniej obfity okres moze byc objawem ciazy?dzis jest 3 dzien a juz go prawie nie ma...zazywam tabl antykoncepcyjne od listopada po dwumiesiecznej przerwie.

Gość olawd
nie . ale jesli chcesz byc pewna na 100% zrob sobie test z krwi

Gość joja000
czy moge kupic taki test w aptece?

Gość Paulinkaaaaooo
czesc, tak ,test mozesz kupic w aptece, zrob go najlepiej rano. a co do okresu,to podobno w czasie ciazy mozna miec nie OKRES tylko PLAMIENIA- male, brazowe plamki,rowniez w dniach przypadajacych na okres, ale na pewno da rade go odroznic od normalnego, a jak obfity byl Twoj? aha i jeszcze jedno, pelno na forach wypowiedzi,ze w czasie ciazy jest mozliwy NORMALNY OKRES- bzdura! jakiekolwiek krwawienie jest zagrozeniem dla plodu, grozi poronieniem. wiec nawet male ,mniej obfite krwawienie jest rzadkoscia w czasia ciazy, podobno zdarza sie bardzo,bardzo rzadko i nie jest to normalny objaw.

Gość newiss NY
to sie robi w labolatorium

Gość newiss NY
chodzi o test z krwi

Gość apis222
do Paulinkaaaaooo; Okres zaczal mi sie w piatek,tak jak powinien.Jest dosc gesty i ciemny.W poprzednim miesiacu (grudzien) okres byl normalny,trwal 5 dni tak jak zwykle.Dodam ze do wspolzycia doszlo w listopadzie( 2 msc temu)moj partner zapewnil ze napewno nie doszlo do wytrysku we mnie.Co o tym sadzisz?

Joja, zlituj się, czy Ty wiesz w ogóle, czego efektem jest miesiączka :O?

Gość oj000
Czyli okresu nie mozna miec podczas ciazy-bo wlasnie co chwile mozna znalezc rozne informacje. Wczoraj czytalam nawet ze dziewczyna do 6 msc ciazy miala okres. Przestrazszylam sie tgeo. Bo wspolzylam 3 msc temu z facetem, ale do tej pory mialam jak najbvardziej normalny zadnych objawow i test wyszedl negatywny.

Gość Paulinkaaaaooo
apis222- wspolzylas 2 mc temu, juz jeden okres mialas (w grudniu-dobrze zrozumialam)? no i teraz masz drugi.. dopiero 3 dzien.przeciez bedzie trwal dluzej- moim zdaniem nie masz sie co martwic,skoro mialas normalny okres,a do wytrysku nie doszlo wewnatrz;)) okres nie jest mozliwy w ciazy;) w ekstremalnych przypadkach KRWAWIENIA- baaardzo skąpe;)) odrazu wiedzialabys,ze to nie okres;) masz miesiaczke-jak dla mnie mozesz byc spokojna

Gość Paulinkaaaaooo
oj000- nie, w ciazy nie mozna miec miesiaczki, co najwyzej krwawienia- skape i o ciemnym brazowym zabarwieniu, a pisalas,ze gdzies znalazlas informacje o tym,ze ktoras miala 6 miesiecy w ciazy okres? co za bzdura.. pisza tak zakompleksione dziewczynki, ktore chca zestresowac ludzi i mysla,ze pozjadaly rozumy swiata, a prawda jest taka ze na innym forum znalazly taka bzdure i powtarzaja to gdzie indziej, dziewczyny,przeciez pierwszym objawem jest ustanie miesiaczki- jak mozna ja miec w czasie ciazy wobec tego? NAJWYZEJ krwawienie- co i tak jest niepokojacym objawem dla przyszlych mam..mozliwa patologia ciazy.

Gość gość
moja siostra dowiedzial sie ze jest w ciazy w 3miesiacu i przez ten czas miala normalny okres(przez te 3 miesiace) wiec nie wiem czemu ktos tu uwaza ze nie mozna miec okresu i byc w ciazy....... pewnie ze mozna!

Gość gość
Mam podobny problem. Mój okres od paru miesięcy jest słaby trwa góra 3 dni zawsze był mocny i trwał 6 dni. Mam także ból podczas stosunku

Autorko-gościu z wczoraj 23:35; piszesz, że od kilku miesięcy twój okres się zmienił; a czy robiłaś test ciążowy i czy przede wszystkim byłaś u ginekologa? myślę, że od tego powinnaś zacząć; zbada cię, i będziesz wiedzieć co się dzieje; ja jak miałam takie obfite miesiączki, a miałam i do tego jeszcze bolesne, to zaczęłam stosować antykoncepcję hormonalną; tabletki belara, które stosuję unormowały mi ten okres, trwa krócej, krwawienie w normie i co najważniejsze pozbyłam się bólu; jeszcze raz radzę wizytę u lekarza;