Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iguanna

nienawidze jak moj facet mowi...jak zinterpretowac jego slowa??

Polecane posty

Gość Iguanna

Obecnie staram sie troche schudnac, jem zdrowo, wiecej sie ruszam itd. Jestem szczupla ale zalezy mi zeby zrzucic kilka kilo. I gdy moj facet wcina cos, czestuje mnie mowiac "jedz, musisz jesc. Mozesz nawet wazyc 30 kg wiecej, zaden facet sie nie bedzie na Ciebie patrzyl, wtedy bede wiedzial ze ze mna zostaniesz..." What the fuck is that?? Tak mnie ten tekst denerwuje, mowie mu o tym ale on swoje :/ Facetowi chyba powinno zalezec na tym zeby miec ladna, zadbana kobietke!! troche glupie, ale irytujace...co myslicie??

Gość SFGSFDGFSG
nie, ja myślę że to miłe z jego strony podkreśla że jest zazdrosny, że widzi jaka jesteś atrakcyjna i że nawet jak będziesz grubsza, on będzie widział korzyści i i tak będziesz mu się podobała :) a ty rób swoje p.s. wolałabyś żeby nie komentował twoich starań lub potwierdzał że musisz się odchudzać?

Gość elantonio
zastanów się co byś wolała usłyszeć. -Jedz, jedz kochanie dla mnie możesz ważyć i 30 kg więcej. Czy: -Zostaw to, musisz się odchudzać. W tym drugim przypadku pewnie byś tez narzekała ; p

Gość chyba troche przesadzasz
przeciez zajebisty tekst

Gość iguanna
- zostaw to, musisz sie odchudzac- ten tekst z pewnoscia przyspieszylby rezultaty diety ;) Czyli to tylko moja wyobraznia i nadgorliwosc w interpretacji... Misiek nie ma nic zlego na mysli ;) Dzieki za odp :) pozdr

Gość SFGSFDGFSG
Pozdr! Naprawdę fajnego masz faceta. Ty też jesteś fajna skoro pomimo jego akceptacji i sympatycznych uwag i tak starasz się wyglądać jeszcze lepiej.