Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka65

Czy trzeba mnie wyłyżeczkować??

Polecane posty

Gość edytka65

Mam pytanie, a własciwie zmartwienie od 2 tygodni krwawie i boli mnie brzuch myślałam że to okres brałam cerazette od marca do stycznia16 i od srody16.01.08 przestałam brac i doktor dała mi skierowanie do szpitala powiedzila,ze pojade do szpitala jutro naczczo i mi zrobia łyzeczkowanie i dadza mi antybiotyk byłam wczoraj w szpitalu i zbadala mnie doktor i powiedziała ze mnie nie bedzie skrobac bo skrobac znaczy łyzeczkowac i szkoda bo jestem mloda, ucieszylam sie ale gdy dotarlam do domku zaczelo mi wiecej leciec a doktor powiedziala ze jak juz nie biore cerazette to krwawienie sie zmniejszy.Karmie nadal córcie a przestane ja karmic po roczku jak da rade.Co dalej??

Gość kikikikikiki
ja tez kiedys tak krwawilam, kilka tygodni. moja gin tez myslala o tym zabiegu, ale ja jeszcze nie rodzilam i zrezygnowala. dala mi recepte na jakas jedna tabletke. kupilam ja w opakowaniu, ale nie pamietam nazwy. wzielam raz. ta tabletka miala zatrzymac krwawienie niemal od razu. dostalam tez recepte na jakies krysztalki. zmien gina i popros o taka tabletke i krysztalki. mnie przeszlo od razu. a meczylam dlugo!