Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisiaa

Termin za 6 dni... a ja juz tęsknię za ciążą!!! Tyle w Was chce już urodzić a ja

Polecane posty

Gość pisiaa

.. a ja wręcz przeciwnie. Jstem taka szczęsliwa z brzuszkiem, mam ochotę się wszędzie pokazywac i dumnie go nosić ;) w sumie takie miesiące ciaży mi sie trafiły, że większość czasu siedzę w domu, dużo znajomych nawet nie wie że jestem w ciąży.. brzuszek się pokazał w chłodne dni kiedy to już "kryjące" rzeczy się nosi... troche szkoda. Bolą biodra i kręgosłup ale co tam, ruchy mojego maleństwa są najcudowniejsze i żal się będzie z nimi rozstawać za parę dni, godzin??

ja cie doskonale rozumiem bo jak juz urodzilam to tez tesknilam za tym pieknym czasem :) ale jak juz urodzisz to bedzie nowy piekny czas :)

he no dlatego swoją ciążę zaplanowałam na styczeń a poród na październik lub wrzesień , udało się, ale pod koniec już nie mogłam chodzić, więc chciałam jak najszybciej urodzić :)

folicum lato bylo takie ciezkie? Ja tez teraz mam termin na wrzesien i trooche sie obawiam. mala urodzilam na wiosne wiec upaly przesiedzialysmy w domku juz we dwie :D:D boje sie troche tych opuchnietych nóg, zmeczenia i braku sily... A moje malenstwo bedzie chcialo hasac i biegac :D:D Nie wiem czy za nią nadąze ... :) ale z 2 strony to tak fajnie :) nie trzeba sie opatulac w duzo zaduze plaszcze i antyposlizgowe buciory...