Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka 19771

ciąża a przeziebienie, 5 tydz i widac tylko malutka czarną kropeczke??

Polecane posty

Gość amelka 19771

ostatni okres mialam 19 grudnia dzis jest 32 dzien, mam goraczke, poszlam do lekarza ginekol. sprawdzil najpierw czy jest ciąza i zobaczyl czarny punkcik, powiedzial ze to pecherzyk, ale chce mnie widziec za 10 dni czy sie prawidlowo rozwija, czy bedzie zarode, a czy na poczatku 5 tygodnia powinien byc juz zarodek???? tak sie boje bo nawet piersi mnie juz nie bolą, bete robilam w 29 dniu i mialam 382, na grype dostalam antybiotyk :(

ja na usg bylam w 5 tyg i 3 dniu i widzialam juz zarodek, malusi ale byl cykle mialam 28-dniowe nie martw sie, rowno w 5 tyg ma prawo nic nie byc widac jeszcze

Wszystko jest ok!Każda ciąża rozwija się inaczej. Autorka była w 5tym tygodniu (4 tygodnie i kilka dni) - u mnie na tym etapie pęcherzyk miał 2,5 mm aale u mnie wiadomo już było ile jest po owulacji, u Ciebie - jeśli nie badałaś albo nie obserwowałaś- nie wiadomo ile dni rzeczywiście ma ciąa.wiele dziewczyn na tym etapie jeszcze nic nie widzi.Zarodek ma być widoczny do ósmego tygodnia.U mne, gdy byłam w 6tym tygodniu (jak Evi - 5 t i 3 d) to pęcherzyk miał 6 mm ale nie było widać jeszcze zarodka, więc nie panikuj :)Zarodek jest chroniony przez pierwsze tygodnie przed wpływem antybiotyków, więc się nie przejmuj.