Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest z wami ludzie

Dlaczego tak mało pomagamy samotnym ?

Polecane posty

Gość co jest z wami ludzie

każdy z nas ma samotną koleżankę czy kolegę...często wiemy , że bardzo ich boli samotność ale wcale im nie pomagamy....Np do dziewczyn jak wiecie, że podoba się chłopakowi wasza koleżanka jaki problem spytać jej co sądzi o takim i takim ? Może jej też się podoba...wtedy tylk oprzekazać chłopakowi i jest o wiele śmielszy....tak samo z dziewczynami..... Co szkodzi popytać innych czy ci się podoba Zosia, Krysia, Staszek , Zdzisiu ? Ja tylko dzięki tremu odważyłem się podejść do moejje obecnej dziewczyny, bo wiedziałem, od koleżanki, że jej się podobam !

Gość Trzecia świnka
taaaa a później wam nie wyjdzie i co ze wspolnymi znajomymi?

Gość dejot
Jest tak bo każdy jak już ma drugą osobę ma w dupie problemy innych takie życie...

Gość a jeśli
co Ty kurwa na święta czekasz żeby być Świętym Mikołajem?

Gość skoro trzeba się kamuflować...
Pomagać oczywiście można, ale nie odbierając całej przyjemności z podchodów, wzajemnego badania siebie itp. Ja bym sobie nie życzyła, jeżeli ktoś próbowałby mnie swatać. Co to, to nie, aczkolwiek samotnej osobie można pomóc wyciągając ją czasami z domku.

Gość michela york
Niestety najczesciej jest tak ze dany samotny chlopak nie podoba sie samotnej kolezance a juz na wiadomosc: wiesz, mam takiego kolege(kolezanke) i on(ona) jest sam(a) reaguje sie czesto negatywnie bo takie samotne osoby kojarza sie z desperatami. Jak sie zorganizuje jakies przyjecie by sie mogli spotkac to wychodzi sztywnie a potem sa pretensje. Niestety przeszlam przez cos takiego dwa razy i wiecej nie bede bawic sie w swatanie.

Gość dejot
jak sie nie podoba kolega to niech sa same...kij im w oko :)

Gość nalezy sie zapytac dlaczego sa
samotni ... prawda jest taka ze nie da sie z nimi wytrzymac

Gość michela york
Zgadzam sie z tym ze mozna ich czasem gdzies wyciagnac np jakies disco czy pub ale kombinowanie spotkan raczej rzadko sie udaje.

"michela york Niestety najczesciej jest tak ze dany samotny chlopak nie podoba sie samotnej kolezance a juz na wiadomosc: wiesz, mam takiego kolege(kolezanke) i on(ona) jest sam(a) reaguje sie czesto negatywnie bo takie samotne osoby kojarza sie z desperatami. Jak sie zorganizuje jakies przyjecie by sie mogli spotkac to wychodzi sztywnie a potem sa pretensje. Niestety przeszlam przez cos takiego dwa razy i wiecej nie bede bawic sie w swatanie. " A mnie by nie przeszkadzało gdyby ktoś polecił mnie towarzystwo;).Nawet czasami się pytałem czy znają jakieś ciekawe egzemplarze;).

Samotni są samotni, ponieważ nie nadszedł ich czas. Jeszcze?

Gość michela york
Amant...fajnie ze ty tak podchodzisz do tej sprawy niestety u mnie bylo odwrotnie. Dwa razy odwazylam sie skombinowac takie spotkanko i dwa razy to byla porazka. W drugim przypadku to ta dziewczyna sie wogole na mnie obrazila bo chlopak ktorego jej przedstawilam nie podobal sie jej wiec wyzyla sie na mnie rzucajac w gniewie czy ja ja uwazam za taka desperatke ze jej przedstawiam takiego brzydala (a wedlug mnie chlopak wcale brzydki nie byl). Tak wiec stwierdzilam ze nigdy wiecej.

Gość a jeśli
jasnowidz idiota.

" michela york Amant...fajnie ze ty tak podchodzisz do tej sprawy niestety u mnie bylo odwrotnie. Dwa razy odwazylam sie skombinowac takie spotkanko i dwa razy to byla porazka. W drugim przypadku to ta dziewczyna sie wogole na mnie obrazila bo chlopak ktorego jej przedstawilam nie podobal sie jej wiec wyzyla sie na mnie rzucajac w gniewie czy ja ja uwazam za taka desperatke ze jej przedstawiam takiego brzydala (a wedlug mnie chlopak wcale brzydki nie byl). Tak wiec stwierdzilam ze nigdy wiecej. " Ale jest taka różnica że wiem do kogo pasuje:classic_cool:.Do tego mnie by wystarczył adres zamieszkania i to co jest potrzebne do sprawdzenia czy jest odpowiednia;).

A kto tu mówi o czekaniu, Wygrany?;) Na czas akurat czekać nie trzeba - sam leci. Nadchodzi albo i nie. Chociaż mówią, że na każdego czas przyjdzie - heh, chyba aby wąchał kwiatki. Od spodu.:P

:) Jeżeli zna się datę urodzenia oraz imię, wie się już bardzo wiele.

Heh, cholera, mnie się ten topik źle kojarzy. Jak pomaganie bezdomnym, chorym na AIDS itp. Jakby to była jakaś przypadłość, jakieś nieszczęście wielkie, a Wy, litościwi i wspaniałomyślni, chcecie nam pomóc. Tiaaa:P

Gość Przeciez tu nie chodzilo o
swatanie :/

Gość Anioł Miłości
Małe pytanko : gdzie jest autorka ?