Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta lalunia

faceci nie maja gustu przy wyborze dziewczyny z ktora sie spotykaja

Polecane posty

wola spotykac sie ze slodka idiotka ktora ma talie osy, tipsy o dlugosci pol metra i nosi kurewskie ciuchy, brzuch na wierzchu ze o cyckach nie wspomne, a nie spojrza nawet na te bardziej kobiece, majace wiecej w glowie no ale nie spedzaja tyle czasu w salonach kosmetycznych i fitness :-o

Gość a polki wola obcokrajowcow

zamiast wybrac dziewczyne o kobiecych ksztaltach wybieraja puste NASZE SZKAPY ktore w glowie maja jedynie najnowsze trendy mody i cennik kosmetykow a poza tym nic :-o robcie tak dalej ...

A rude są fałszywe, brunetki mają duży temperament, a wszystkie blondynki mają niebieskie oczy...

Gość kmnmnmnmnn
to tak samo jak wy wolicie macho i nawet podswiadomie wybieracie takich no bo on jest przeciez "meski":O

Gość ksiezniczka karolina
\bo wlasnie takie kobiety podobaja sie facetom i kazda laska powinna o tym wiedziec.Dlatego ja tez mam blond wlosy oczywiscie, tipsy dlugie,jestem opalona,cycki mam poki co zawsze swietnie wypchane o 2 rozmiary wiecej,a przed lustrem spedzam pol zycia. i oczywiccie mam faceta a na baletach to takie powodzenie ze glowa mala.

Gość gość
rz3gzQfhYb4gcsOMMkSWVNBg