Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Persen

Persen.Lek na dola bez recepty.Wlasnie go zazylem

Polecane posty

Gość Persen

Wzialem do tej godziny 4 tabletki i przyznam ze czuje sie lekko wyluzowany.Troche inaczej niz zwykle,tak jakbym byl i mnie nie bylo.Napewno czuje sie lepiej niz zwykle.Ostatnio przez jakis czas mam duzego dola,wszystko mnie wkurza a teraz po persenie jest trochge lepiej.Polecam na mala depresje

Gość Persen
o przepraszam, ten lek który wziałem to PERMEN. Czuję się nieźle.

Gość Persen
polecam ten lek zwłaszcza dla panów

Gość bo on chce z
persen jest o wiele lepszy niż deprim, tamto to chłam, a persen mi pomógł. tyle.

Gość dziala tylko za pierwszym
razem ;) Jak wiekszosc lekow ;) Przynajmniej na mnie :P

Hmmm, to ciekawe. Wydaje mi sie, ze moga sie raczej troche wykluczac... ale specjalista nie jestem ;) Persen: Działanie - Preparat pochodzenia naturalnego o działaniu uspokajającym na ośrodkowy i autonomiczny układ nerwowy. Łagodzi niepokój, pobudzenie i napięcie. Ułatwia zasypianie. Wskazania - Wspomagająco w stanach napięcia emocjonalnego, pobudzeniu, niepokoju, trudnościach z zasypianiem oraz zaburzeniach snu. Deprim: zle samopoczucie, stany depresyjne, przygnebienie.

zastanawiamlam jaki kupic przed sesja:P zeby nie zwariowac... i pani w aptece powiedziala ze to bez roznicy ktory:) wiec musza dzialac podonie:P

Gość ja polecam Xanax
jest THE BEST!!!!!

deprim: * Przygnębienie * Brak siły do działania * Uczucie wyczerpania * Kłopoty z koncentracją * Zaburzenia snu persen: ktos napisal;)

Mi kiedys deprim pomogl :) Ale trzeba zazywac chyba minimum 2 tygodnie. Perseniu nie probowalam. Ostatnio doczytalam, ze l-karnityna moze dzialac antydepresyjnie ;) I jeszcze wspomaga odchudzanie i wysylek fizyczny :D

Ja też nie próbowałem. ale od środków farmakologicznych wolę.... PIWO!!!! Machnę 2 puszki i jestem :classic_cool:

Gość przeczytajcie sobie o leku
o nazwie 5-htp.Mozna go kupic przez internet.Podobno on daje niezlego kopa,nie jest drogi i jest legalny,jakis wyciag z rosliny afrykanskiej.Juz mysle go kupic