Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytająca

Czy kobiety z małym biustem są atrakcyjne i mają powodzenie?

Polecane posty

Gość taka jedna pytająca

Pytanie zarowno do kobiet jak i mezczyzn... Kobietki z małym biustem czy macie duze powodzenie u mezczyzn? Mężczyźni jak postrzegacie małe piersi u kobiet, czy taka z małym biustem jest dla was sexi?

Gość asoadoasjasnsa
nie sa az tak atrakcyjne jak inne

Gość popatrz dookoła
ile kobiet z małym biustem ma mężów,dzieci. Wniosek nasuwa się sam-są atrakcyjne

Ja zawsze powtarzam,ze takie rzeczy nie maja znaczenia...Jesli kogos pokochasz to nie zostawisz go dlatego,ze ma male cycki,rude wlosy czy o 3kg wiecej niz powinien.Wiadomo,ze ladniejsze,szczuplejsze kobiety,z wiekszymi piersiami,bede tez mialy wieksze powodzenie u mezczyzn.Ale nie oznacza to,ze pozostale panie nie bede go mialy wcale.Kazdy ma jakies wady...Jeden ma male piersi,drugi krzywy zab,a jeszcze inny odstajace uszy...Ale po prostu nie mozna sie tym zadreczac bo to nic nie da.Trzeba dobierac takie ubrania i dodatki,aby odwrocic uwage od naszych kompleksow,a skierowac ja w kierunku tego co chcielibysmy pokazac:)

Gość do weridiany
łamiesz mi serce bo mam małe cycki i rude włosy :P Ale mam też męża i całkiem spore powodzenie - wniosek: różne są gusta.

Gość wania proszek do prania
e tam ja mam duże cyce i wcale przez to lepiej nie wygladam - sylwetka wydaje sie masywniejsza, cięższa, a na zdjeciu portretowym wychodzi sie , jakby sie było grubym :P no i bez stanika nie mozna sobie pochodzic ja bym sie chętnie zamieniła - moje 80d na jakieś 80b

Gość wania proszek do prania
a co do powodzenia - najcześciej objawia sie to tak, ze żule przed sklepem mówią "ej lala ale masz relfektory" - wspaniale, prawda ? marzenie kazdej kobiety - taki komplement

Gość mam miseczkę A i mega powodzen
powodzenie. ogólnie jestem ładna, zgrabna i małe piersi pasują do całości figury. nie narzekam na brak powodzenia, a wręcz przeciwnie - na nadmiar ;) jeśli np. jakaś kobieta ma rozmiar 38 czy 40 i miseczkę B, czyli przeciętną, to nie wiem, dlaczego u mnie miseczka A przy rozmiarze 36 miałaby być uważana za małą - po prostu piersi mam proporcjonalne do reszty ciała.

Do weridiany>>>> Heh przepraszam,to byl tylko taki przyklad:) Jedni uwazaja cos za ladne inni za brzydkie...a odnosnie rudych wlosow to sama chcialam zrobic sobie pasemka takiego koloru:) Wiec nie bierz do siebie tego co napisalam...Tak tylko palnelam,bo jak wiadomo jednemu sie podoba to innemu tamto.Tak bylo i bedzie.A wiec jest sznasa,ze kazda potwora znajdzie swojego amatora :classic_cool: Moze ja tez hmmm ;)

Gość do weridiany
no wiem, wiem ;) pozdrawiam :)