Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynajj

sorry musze sie wygadac. o psychicznym dolku mojego faceta.

Polecane posty

Gość klaudynajj

trwa juz jakies 1,5miesiaca. nie jest spowodowany czyms konkretnym, sam mowi, ze po prostu jest w dolku i tyle. czesto powtarza, ze na mnie nie zasluguje, ze sie poprawi, ze wroci do swojej dawnej formy. w zasadzie na codzien jest ok, rozmawiamy, uklada nam sie, w lozku tez, czesto robimy razem rozmaite rzeczy, jest po prostu dobrze. ale czasem przychodzi taki czas, ze rece mi opadaja, bo nie moge juz zniesc jego narzekan. chce zmienic prace - mowi o tym bez przerwy a nie robi nic, zeby sie nawet za to wziac. ja tez mu o tym nie truje, bo to jego sprawa, nie chce zeby mnie zle zrozumial, zeby poczul sie urazony. ma 8kg nadwagi - tez ciagle mowi o tym ze chce schudnac, nawet zaczal biegac ale co z tego, skoro ciale chleje piwo, je slodycze, obzera sie miechem i ciagle jeczy ze nie moze zrzucic tych kilku kilo. w lozku jest ok, chociaz nasz seks zawsze trwa ok 10-15min - on dluzej nie moze - to tez go przygnebia. rozmawialam z nim, probuje pomoc, on w kolko powtarza, ze musi sobie poradzic sam. ile jeszcze? czasem zachowuje sie gorzej niz baba, powaznie.

Gość klaudynajj
porozmawiazc to musialby chyba on - na to nigdy w zyciu sie nie zgodzi.