Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak21xxl

Czy osoby puszyste mają prawo do miłości ? Chyba jednak nie...

Polecane posty

Gość chlopak21xxl

Witam... Pozwoliłem sobie tego posta napisać...bo wydaje mi sie że my, osoby że tak powiem ,,przy kości '' mamy po prostu przerąbane w tej materii....Ja mam akurat lat dopiero 21 lat (jeszcze nieskończone)....ale już czuję że mi umknęły 3 lata życia bez dziewczyny w Liceum..myślałem że jak pójdę na studia to coś się zmieni....nic sie nie zmieniło...zakochałem sie raz w 1 lasce ktorą dobrze znałem, przyjazniliśmy sie.....ona mnie zwodziła..az wkoncu ni z tego ni z owego zaczeła czepiać sie o bzdety i ogolnie kopła mnie w 4 litery..po tym wszystkim tak się załamałem,że porażka..potem poznałem natepna dziewczyne..myslalem ze cos będzie...nie wyszło nzowu....niedawno na GG z 1 dobrze mi sie pisalo..spotkalismy sie i waidomo bylo że ,,to nie to''....gadka sie nie kleiła i ogolnie chyba jej sie nie spodobałem...Lata leca a człowiek cierpi patzrać na zakochane pary na ulicy i slyszac o walentynkach..jezdze zcasem na dyskoteki czy do pubu...ale jakoś nie moge laski poznać..po Polsce duuużo jezdze z racji zawodu (kierowca), -też nic...Fotek przecież na iLove czy gdzieś nie umieszcze, bo niby ,,co ludzie powiedzą, dopiero były by jaja..... .Nietety mam inną budowę niż mój brat-wieszak ..ale co na to poradze ..i niech ktoś gada ze zeby mieć do kogo sie przytulić czy mieć dobry seks nie trzeba być CHUDYM....ja już przestałem wieżyć że spotkam moją miłość, a urody nie zmienie nagle.....kupie sobie chyba tylko BMW kilkuletnie sportowe na osłodę ciągłych porażek...ponoć jak ktoś ma beemkę to i ma dziewczynę....bo ja już bez dziewcztyny dłużej nie moge..zrobie jak mój szwagier, zapożycze sie ale kupie to BMW...moj szwagier nie ma płotu a BMW sebrne stoi w komórce z desek ... w dodatku jak czytam w necie że ludzie mają po 30 lat i NIGDY NIKOGO NIE MIELI ..to..żyć sie odechciewa..jak ja nie znajde w tym roku.i nie uda sie kupić BMW to chyba odejde z tego swiata bo to bez sensu jest....wszystko mam..peiniadze ,zdrowie, a miłości-ZEROO, straszne uczucie kłaść sie spać samotnie,budzić sie samotnie, zero przytulania, chodzenia za reke, seks z dziwkami za kase......po co wogole żyć... Można powiedzieć..że ,,przecież inni ludzie maja wypadki, sa chorzy umierający itp...owszem są..ale są też tacy co miłośco docenić nie umieją chociarz ja mają, tłuką kobiety, wrzeszcza..a kobiety chyba tylko po chamsku lubią byc traktowane bo wracają do takich draniów i płacza za nimi..a normalnego faceta co by kobiecie nieba przychylił nie chcą...ale ja niestety mam inną naturę..mam troche nantury romantyka..i jak sie w coś angażuję to na calego..a nie jak olewacz i prostak , po prostu tak nie potrafie...być moze za dobry jestem dla kobiet..ale no nie umiem inaczej...dla tamtej bylem ZA DOBRY..i wyszlo mi bokiem.. ;/ czy naprawde liczy sie tylko chudy wyglad u kobit i u facetów ?? Ja nie wiem jak kobieta jest zadbana ladnie pachnie, usmiecha sie i jest fajna zcharakteru, ma ladna buzie to moze miec nawet i te 20 kg nadwagi boże... Czy już naprawde nie liczy sie osobowosc, wnetrze czlowieka,pasje ? Mówią,że milość przychodzi sama, w najmniej oczekiwanym momencie..do jednych prychodzi po kilka milosci i to odwzajemnionych ( tze przechalki : o ja to juz od 1 LO mailem 10 lasek..albo mialam 15 chopakow)..a do mnie same nieodwzajemnione..i przestalem juz liczyc ze cokolwiek się zmoieni..skoro w wieku 21 lat nie przyszla to już NIE PRZYJDZIE. Teraz czekam tylko na decyzje o przyznaniu kredytu na zakup auta a pózniej na śmierć, bo na cóżby innego ?

Gość fif6666666
i juz zjawila sie 1 madra glowa z zajebiscie madrym tekstem...idiotka.Nie lam sie chlopie jestes mlody znajdziesz swoja dame.GWARANTUJE

o Panie, ta idiotka to chyba ja:D:D:D:D:D:D, co ja poradzę, że jestem dziś wywrotowa:D:classic_cool:

to ja zadam pytanie czy ktokolwiek ma prawo do czegokolwiet ??? pytanie idiotycznie przmiące ale .....

Gość fif6666666
hehe stary tu 99% ma ten sam problem co ty

"Trzeba cierpliwie czekać i nie załamywać się." nie zgadzam się. trzeba SCHUDNĄĆ:D

Gość hehehe11112
a ty pewnie fajna dupa jestes tylko czemu zamiast sie teraz piescic z kochanym przystojniakiem siedzisz wlepiona w kompa??

Gość jowalina
jasne ze znajdziesz!!!!!!!!!zreszta nie sluchaj glupot

staryu.....napoisalem identyko temat..tylko na innym forum..i tak poznalem moja milosc...!!co prawda rzucila mnie dla najlpeszego kumpla po 7 miesiacach..ale gdyby nienon..bylo by cudownie..tak wiec maja..choc ograniczone :(:(..ja tez chudy nie jestem...i moja sznasa na milosc odeszla bezpowrotnie..ty jestes w lepszej sytuacji..wszystko przed Toba

Gość zgadzam sie ze nie maja
wiem z autopsji... niby ludzie mnie lubia, niby mowia, ze jestem fajna, dusza towarzystwa, kumple zwierzaja sie z problemow z laskami, czasem w zartach ktos przytuli.. ale MILOSC? nie, nie mam prawa bo po lekach waze 10 kg za duzo. i juz.

Gość oferma
nie skamleć mi tu!!!!!! nikt nie zakocha się w brzydkim i zakompleksionym grubasie. przyjąć do wiadomości i pogodzić się z losem.

Gość Jak ktoś jest gruby
to go trudno objąć:P

Gość to schudnijcie

Gość Rasputinka
A ja znam osoby ktore mimo tuszy maja swoje drugie polowki. Moze to kwestia podejscia do zycia bo akurat te osoby co znam sa super ludzmi i kazdy tylko do nich lgnie. Moj maz tez nie nalezy do wieszakow i choc bardzo gruby nie jest to jednak brzuszek mu widac, ale ja go kocham najbardziej na swiecie.

Rany ludzie nie zrzędzić!! Chude jest piękne ale grubiutkie jeszcze piekniejsze. Moj ideał to zawsze był facet z brzuszkiem...misio taki kochany. I nie czeka sie na milość..tylko żyje sie ze swiadomoscia ze gdzies jest ten jedyny , jedyna i tylko dni miesiace, lata dziela nas od poznania tej osoby. Nie wazne ile sie czeka wazne ze nadejdzie :P

Gość Albo i nie...
:P

Gość oferma
a może by zająć się życiem a nie pielęgnowaniem złudzeń?

Gość A może by nie
:P