Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 23 kraków

dziwna propozycja egzaminatora

Polecane posty

Gość alicja 23 kraków

nie zdałam w piątek egza straszna kobyła na miesiąc nauki no i on powiedział czy lubię krótkie spódniczki i że wyznaczyć może mi indywidualną poprawkę i jak bym chciała to niech zadzwonie i dał mi swoja wizytówkę a na odwrocie z jego komórą. no i co o tym mysleć? jesli to tylko jakieś macanie a egza mi zaliczy to laska, ale na więcej się nie zgodzę no i mam zrobic, co on może mieć na myśli? macanie czy coś więcej, jak myślicie?

Gość saabii
ja tez tak miałam, trochę mnie poobmacywał po cyckach i tyłku jak zdawałam matmę wpisał 4 i luuuuzik. idź, jak bedzie chciał więcej powiedz, że jesteś chora albo coś i tyle

Gość dkdklalala
Boooosh, nie możesz być AZ TAKĄ IDIOTKĄ!!!!!!!!!!!! Chcesz się puścić za zdanie egazminu?????? Bo na cytuję "macaniu" się nie skończy. Zresztą, wiesz, w ogóle pomysł że ubierzesz to mimi i dasz się pomacać za zdany egzamin świadczy o tym, że siedzi w tobie mała dziwka. Zamiast się wkurzyć, oburzyć, że jak ona śmiał, ty to faktycznie rozważasz. I co, będziesz się dawać macać dalej szefowi, żeby dostać awans, policjanotwi, żeby nie dał ci mandatu i mechanikowi, żeby ci szybciej naprawił samochód? Tak chcesz przejść przez życie???? I powiem ci jeszcze jedno, takie propozycje składa się pewnemu typowi kobiet: na tyle głupich i bez poczucia wartości, żeby na to iść.

Gość saabii
tylko ,że ja jestem zawodową dajką to mi było obojętne 🖐️

Gość alicja 23 kraków
jeszcze ze by tylko chciał orala to sie zgodze ale na anala nie ma mowy ,kiedys zdawałam na studia i jeden prof wsadził mi banana ,pozniej cała grupa mowiła do mnie małpa małpa

Gość saabii
hej, nie podszywaj się, nawet nie wiesz ile facetów w ten sposób wymusza na egzaminach albo zaliczeniach

Gość alicja 23 kraków
wypowiedź z 20:44 oczywiście nie jest moja, proszę o poważne wypowiedzi

ja nie zgodziłam sie, a byłam w takiej sytuacji, powiedzialam,że lubie długie spódnice

Gość lusMarija
tez tak mialam dostalam 2 z najturdniejszego egzaminu bo mi punkta zabraklo. na sprawdzaniu prac powiedzial, ze za odpowiednie zachowanie i ubior bede miala ulatwione zdawanie. ubralam sie egagancko ale obcislo i krotko. poobmacywal mnie po cyckach, tylku, wlozyl reke w majtki i dal zaliczenie. a jak cos to maz okres i tyle

Gość alicja 23 kraków
wiesz bardzo zalezy mi na tym egzaminie ,zreszta obciagne mu szybciutko i mysle ze zdam

Gość nie róbcie sobie jaj
zdajecie sobie sprawę ile jest tego typu wymuszeń w starszych klasach liceów i na studiach głównie? jak nie to sobie nie żartujcie

Gość bylabymbylabymbyla*
moja kolezanka tak kiedys zrobila. tyle, ze ona poszla normalnie na ustna poprawke a facet zadawal jej takie pytania, ze praktycznie na kazdym polegla. na koniec zaproponowal jej loda za zdanie

Gość najlepszą nauczką dla
tych obmacywaczy to zesrać się w gacie i dać im tam włożyć łapska

Gość marcin_poznan_sesja
KTO POMOŻE Z MATEMATYKĄ PLZ ! bedzie browar tak jak w temacie jutro mam zaliczenie i mam pare zadanek ktorych nie potrafie zrobic, wiem moja wina nie uczylem sie ale byly wazniejsze rzeczy ;d jak ktos jest tez z poznania to bedzie browar i to nie jeden ! czekam na odp to sie odezwe ! gg 1242845

Gość faceci to mądrale
ciekawe co bycie zrobili na naszym miejscu :(

Gość bylabymbylabymbyla*
wow, browar :O

Gość shakeee
też tak miałam, zdawałam zaliczenie z geometrii wykreślnej, 3 dostałam dopiero wtedy jak pan zaznajomił się z moimi piersiami i nogami (a jeździł sobie rękami aż do samej góry)

U nas na egzaminy zazwyczaj wchodzi się po 3, ew.2 osoby. Jak jedna osoba zostaje, musi przyjść następnego dnia. Może to i dobrze, chociaż nie mamy takich problemów:)

Gość stuuudentka
zgłoś do prokuratury molestowanie

Gość shakeee
no to fajnie macie, bo u nas część facetów przyjmuje pojedynczo :(