Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orszolka

zerwal ze mna, bo jestem gruba. czy jak schudne to do mnie wroci?

Polecane posty

a na co Ci taki kretyn?? szkoda że Ci jeszcze limitu nie wyznaczył do kiedy i ile masz schudnąć. Ludzie to czasem mózgu nie używają :o

Gość
Byłąś gruba od samego począstku tej znajomości, czy zaniedbałaś? Jeśli ten drugi przypadek nie ma co się dziwić. Ani liczyć na to, że wróci. Nawet jak schudniesz to po jakimś czasie znowu się zapuścisz. Nie warto być z ludźmi, którzy sobie odpuszczają, bo myślą, że \"to już na zawsze, więc nie trzeba się starać\"

Gość Apostoł o tej porze
ja tu zacznę przesiadywać po nocach ;)

Gość a mi sie wydaje ze...
jakby kochal powiedzialby "musisz schudnac..pomoge ci" a nie zrywal.

Gość Apostoł o tej porze
nie widzę postów :( i żadna zmiana cyferek nie pomaga, niedobra kafeteria 😠

Gość
Cześć. Ostatnio tak mam. Jak się impreza przedłuży, czlowiek zbudzi sie po 17tej to i spać sie nie chce :P

Gość Apostoł o tej porze
o 17 :) a myślałam że tylko ja tak mam:) ja dziś przez 8 godzin opiekowalam sie dzieckiem znajomych- i czuje sie tak wypompowana że nie mogę spać:o

Gość
a mi sie wydaje ze... => jeśli laska będąc w związku tyje, to poprawa będzie chwilowa. A po co przechodzić to jeszcze raz i jeszcze raz? Do seksu potrzebne jest podniecie, a facetów podnieca ciało. Nie ma ciała => nie ma seksu => nie ma związku. Bo miłość zwykle nie wystarcza. Kocham go, ale z nim zrywam, bo jest nieodpowiedzialny (znaczy nie chce się żenić). To rozumie każda kobieta. Ale juz nie każda rozumie (może nie chce): kocham ją, ale z nią zrywam, bo jest gruba :P

Gość
Sok malinowy, spirytus (100/50 ml). Podpalić spiryt, zgasić, zakrywając dłonią naczynie (mozna się przestraszyć ale zgasnie nim zaparzy, chyba że sie bedziesz ceregielić). Pić jeszcze ciepłe. :P Uderza do głowy, pomaga na bezsenność :P

Gość Ju...
Oj, jak kobieta dowie się, że facetowi jej tycie przeszkadza, to jeżeli jej zależy, będzie starała się trzymać wagę.:)

Gość Apostoł o tej porze
nie mam składników:(

Gość
Eh :P Blogosławieni ci, którzy mają nocny o rzut beretem :P Eh ja się zastanawiam czy warto się kłaść na 3 godziny ;) Dzis jak zwykle po imprezie nie zrobiłem nic konkretnego i bede musiał nadrabiać. Nie to żebym miał giga-kaca, ale mam tak okrutnego lenia... :o

Gość Apostoł o tej porze
ja mieszkam na "przedmieściach":( najbliższy monopolowy/stacja benzynowa - 3 km

Gość
Heh. 3 kilometry to jeszcze nie tak daleko. Raczej się nie chce :P I dobrze :P Dziadek moje kumpeli, pił, żeby zasnąć, pił przed rozpoczęcie pracy, w trakcie (dla kurażu), do obiadu, switowal tak na zakonczenie pracy, a jak był chory to dosypywał pieprz do wódki :P Siedz dalej Słonko, a jutro bedziesz cala rozbita... Proponuję ciepłą kąpiel i do łóżka :P (ze względu na odległość -> twojego :P )

Gość Apostoł o tej porze
ej, to na drugim topiku to byłam ja:D nie jestem neurotyczna, pisze bzdury bo mnie facet wkurzył- "jestem taki wrażliwy a kobiety takie złe"- nie prawda, faceci NIE SĄ wrażliwi

Gość Ju...
Ci kafeteryjni są.:o

Gość
Kwestia tego co za ową wrażliwość uznajesz. Właściwie rzecz cięzka do zdefiniowania. Nie uważam się za jakiegoś szczególnie wrażliwego gościa, i właściwie od wieku pacholęcego nie płaczę. A jakiś czas temu ryczałem jak bober, i to przez babe. To chyba raczej kwestia podatnosci na rany. nie wiem ciezki temat. chcesz to podaj maila przesle ci nr gg Wole nie wystawiac go na forum publicznym (zbyt duzo kobiecin co przegraly zycie slalyby mi rozne wyrazy :P )

Gość Apostoł o tej porze
to ja muszę założyć maila nie zawierajacego imienia i nazwiska- bo mam takie trzy:D wolałabym sie nie afiszowac ze swoją osobą:)

Gość Apostoł o tej porze
witajapostole@o2.pl

Gość
Ja tez wolę. Przeżywam właśnie jeden z tych okresów, kiedy wolałbym siedzieć na bezludnej wyspie ograniczajac kontakty do czysto wirtualnych :P. w razie czego masz moj: apostol_nienawisci@o2.pl i poslij swojego gadulca. O ile wiem jeszcze działa :P

Gość Apostoł o tej porze
no to teraz Cię mam:D

Gość
Osztregam, że na gg jestem raczej rzadko :P

Gość Ju...
Romansujecie sobie na cudzym topiku.:P To się autorka zdziwi rano.:)

Gość Apostoł o tej porze
mam nadzieje że nie jesteś jakimś psychopatą- raz dałam gg takiemu jednemu z kafe- i teraz bardzo żałuję:o ja myślałam że fajnie nam sie gada- a on to nie wiem co myslał:o