Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orszolka

zerwal ze mna, bo jestem gruba. czy jak schudne to do mnie wroci?

Polecane posty

Gość Apostoł o tej porze
😠 kto romansuje? z góry ostrzegam że rozmowa przez gg nie jest propozycją seksualną- to tak a`propos mojej poprzedniej znajomości :o

Gość Apostoł o tej porze
ja już idę spać 🖐️ napisz czy chcesz to gg na maila czy normalnie mam sie zgłosić:D

Gość
puść standardowo wiadomość i wyślij na mail. Nie wiem komu przypominasz, mnie czy poprzedniemu wypowiadającemu się? Ja nie mylę poziomów ontycznych :P Branoc

Gość cherry_bomb
Też miałam podobną sytuację. Kiedy się poznaliśmy lubiłam jeść. Zwracał mi uwagę na moją "nieproporcjonalnie wielką dupę", że koledzy się śmieją. Najpierw w żartach, a potem już na serio. Zaczęłam się odchudzać - nie dla niego, ale dla siebie. Zrzuciłam 10 kg. Dla niego to było za mało. Uznał, że to co miało schudnąć i tak zostało takie jakie było. Od tamtej pory schudłam jeszcze 2 kg. Dużo ćwiczę, nie jem słodyczy i innych tuczących rzeczy. Odstawiłam alkohol. Nie brakuje mi tych rzeczy, widzę że lepiej wyglądam i zdrowiej się czuję. Chciałabym kiedyś, np za rok, mieć idealną figurę i spotkać go na ulicy, żeby zobaczył co stracił.