Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogaca znalexc

Maseczka pod folie z kawy rozpuszczalnej

Polecane posty

Gość nie mogaca znalexc

Kiedys mignal mi pare razy przepis, ale oczywiście głupia nigdy nei zapisalam :o Może ktos zna/stosuje? Dodam, że próbowalam szukać na kafe , ale z marnym skutkiem... Z góry wielkie dzieki ;)

Gość i co to ma dać
???

Gość nie mogaca znalezc
Pomoc z paskudna pomarańczowa jak moj nick skórka ;P Cos tam bylo chyba jeszcze o cynamonie...kurde, nie pamiętam 😭

Gość i co to ma dać
może lepiej zrób sobie piling kawowy... ja kupuę najtańszą kawę mieloną do tego celu :) wsypuję do miseczki kawę (około 1/3 szklanki) wsypuję nieco cynamonu i zalewam wrzątkiem (nie za dużo wody! tylko żeby rzykryło), nakrywam miseczkę talerzykiem i po kilku minutach , mieszam , bo to papka ma być , dosypuję kilka łyżeczek cukru , dolewam odrobinę oliwy i już jest gotowe ! Taką jeszcze ciepłą papką robię sobie piling pod prysznicem :) po tym zabiego skóra jest niebiańsko gładka :)

maseczka z kasy rozpuszczalnej?? i z czym tę kawę zmieszasz, z wodą? wiesz, że kawa się... rozpuści? :D może chodzi Ci o mieloną? nie masz problemów z pękającymi naczynkami, z żylakami? kawa i folia dla skóry z takimi problemami to prawdziwe zabójstwo...

Gość nie mogaca znalezc
ehh, wiem co to peeling z kawy sypanej, stosuję ;) Mi chodziło o "maseczkę" z KAWY ROZPUSZCZALNEJ. Kiedys (moze rok wstecz) pare razy przemknal mi przepis, dziewczyny wtedy strasznie to chwalily. Pamietam, ze na bank byly to 2 lyzeczki kawy i jakies ziola i pewnie cos jeszcze :) Specyfik przeznaczony byl docelowo pod folię :P Oprocz tej pomaranczowej skorki nie mam zadnych problemow ze skora, nawet wrazliwa nie jest :P Ehhh...kurde, keidys naprawdeten przepis latal na kafe a teraz nikt nie pamieta juz o tym? Trudno...

Gość nie ma czegoś takiego
może dlatego , że nie było to skuteczne ... kobietki trochę się z tym popaprały i zapomniały ;)