Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsdf

Oglądał ktoś dzisiaj CELOWNIK na jedynce?

Polecane posty

Gość sdfsdfsdf

Jesli tak to powiedzcie jak się nazywa lekarstwo które ma działanie podobne do narkotyku??

Gość nie wiem ale chyba
tribiotic

Gość nie wiem ale chyba
upsss chyba jednak nie:P ale jakos tak podobnie na t,,, zawsze zapominam:P

tribiotic to masc :) tylko tego tussiceptu to trzeba ze 20 tabletek zjesc, zeby cos poczuc

Gość nie wiem ale chyba
moja koleznka zjadla 6 i twierdiz ze jej serce walilo mocno..ale ja nie rpobowalam;P

Gość sdfsdfsdf
ginorossi no chyba o ten lek chodzi :) zobaczcie co znalazlam na temat tego leku na innych forach: "tussipect zawiera efedryne, pochodną amfy. Dzięki niej można odczuwać pobudzenie itd. Jeśli chcesz już stosować coś takiego to zaopatrz się w czystą efke, do tego kofeina i będzie spoko. Bo w tussi jest dużo gówna ktore szkodzi w większych ilościach. Jeśli już chcesz to stosować to rób przerwy, bo szybko tolerancja wzrasta. Nie będę pisać że to szkodzi bo o to nie pytałeś... " "no powiem Tobie ze po tussipetcie masz podobne objawy co po zazyciu amfetaminy, naczy powiekszone źrenice, uczucie "wy***ania" aczkolwiek nie nadaje się to do nauki...zupelnie nie polecam!!! pzdr "

diazepam? >ginorossi 20 tabsów to na pierwszy raz i żeby sprawdzić przy okazji czy się nie ma na to alergii :P