Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytam.....

czy to możliwe ??? przeczytajcie !!!

Polecane posty

Gość ja tylko pytam.....

jestem po porodzie ładnych parę miesięcy, tak gdzieś po pół roku bardzo bolały mnie nerki miałam USG ( nic nie wyszło) ale lekarz zrobił USG miednicy i kazał zrobić prześwietlenie, wyszło że mi się miednica krzywo zeszła po porodzie !!!! są dni kiedy nie mogę dać kroka bo tak strasznie boli, ociera mi staw o staw, a są takie że w ogóle tego nie czuję, czy jaka kolwiek rehabilitacja ma sens????

Gość SanSan
to nie jest rozejscie spojenia lonowego czasem? rehabilitacja jest konieczna i noszenia pasa sciagajacego! zmien lekarza, z tym trzeba cos zrobic bo biedy sobie naklepiesz...

Gość ja tylko pytam.....
nie strasz mnie !!!! a co to jest to rozejście spojenia łonowego???

Gość SanSan
podczas porodu albo ciazy moze sie rozejsc nie leczona powoduje wlasnie ostry bol przy chodzeniu, "kaczy chod" tylko rehabilitacja moze pomoc

Gość ja tylko pytam.....
o mój boże!!!! a ja się tak zaniedbuję :-( muszę chyba wybrać się do lekarza, dziekuję za odpowiedź

Gość up upppppppppppp

Gość boli mnie w krzyzu
a wiesz ze mnie miednica, tak w krzyzu od jakiegos czasu boli i ciezko mi chodzic, ale ja rodzilam pol roku temu, to chyba teraz by nie wyszlo???

Gość mnie też boli krzyż
od urodzenia małej :o

mnie też bołał krzyż jak cholera przez pare miesięcy mój lekarz stwierdził że do pół roku a nawet dłużej można takie bóle odczuwać teraz a szczęscie przeszło

Gość ja tylko pytam.....
mnie po pół roku zaczeło boleć !!!! i bolał mocno do roku!!! teraz już mniej jak sie na zapir.... to boli, ostatnio bolalo przed świętami :-/ no ale wiadomo trzeba było porobić. Na moim Rtg wyszło że mam asymetrie miednicy i ściera się staw biodrowo-krzyżowy, nawet nie mam czasu iść do lekarza :-(

Ja po porodzie 12 lat temu też miałam straszne bóle krzyża , kości ogonowej.Dłużej niż pół roku to trwało. Przy okazji prześwietlenia kręgosłupa wyszło że kość ogonową miałam pękniętą!!!!!!!!! Ból był przez pierwsze dni po porodzie okropny , nie pamiętam bóli szwów tylko ten ból z tyłu . Nie podejrzewałam że coś nie tak bo miałam podczes porodu bóle krzyżowe więc myślałam że to od tego................................ Teraz po ostatnim porodzie to luzik , tak jakby nic nie bolało.