Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna jadzka

sama nie wiem-on mnie ciula czy jest taki dziwny??????????

Polecane posty

Gość durna jadzka

poznalam faceta 24 lata widzial mnie raz i po 3 dniach opowiada ze szuka dziewczyny na cale zycie ble ble ble ze ma w sobie tyle milosci i czeka tylko na wlasciwa osobe ble ble a ta osoba jestem ja.....ale zeby po 3 dniach pisania na gygy ????????????????????????????????/

Gość durna jadzka
tez tak mysle ale kurde przekonywujaco klamie mitomanek

Gość ciula cliula i jeszcze raz

Gość durna jadzka
lukaszek a co? to twoj facet?????????????

Uff to całe szczęście :D Nie, w takim razie nie mój. ; ) Facet, którego jakiś czas temu poznałam też mówi, że szuka dziewczyny na całe życie i to właśnie ja nią mam być... :| Ale skoro Łukaszek to nie On :D a co do tematu to ja bym MU nie wierzyła :)

Gość durna jadzka
tez nie wierze ale jesli serio jest taki to mi go szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce mnie wydymac bo ja fajna dupa jestem

Gość durna jadzka
wulgarna sucz-a spotykalas sie z nim?????????????????????i jak bylo????????????????????prawil komplementy jak nawiedzony???????????

Spotkałam się z Nim raz :) Po kilku dniach od spotkania zaczął pisać, że szuka już dziewczyny na stałe na poważnie i pitu pitu, że to właśnie ja... :) Spotkanie było bardzo udane, był miły, prawił komplementy ale nie jak nawiedzony :D Tak wszystko z umiarem, rzekłabym nawet, że w dobrym stylu.

Gość durna jadzka
acha ten moj ma mnie chyba za kretynke mysli ze uwierze we wszystko co powiem hahaha a na 2 dzien rwal mnie na tekst''co chcesz dostac na walentynki'' haha

Gość durna jadzka
mialam napisac ze bizuterie ech...zawalilam to no ale na roze to moze mam szanse :P

Gość durna jadzka
a najlepsze jak mi wkleja teksty romantyczne pierdolki i twierdzi z esam napisal-a co ja nie mam wyszukiwarki heh