Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu moje posty skasowali

nie chce studiowac ale boje sie ze bez studiow bede nikim

Polecane posty

nie znajde dobrej pracy, wyksztalconego meza(bo wyksztalcony maz bedzie chcial miec wyksztalcona zone), bede sie czula gorsza od innych(tyle ludzi dzisiaj studiuje):( teraz studiuje ale mecze sie na tym kierunku, nie chce wiazac z nim przyszlosci. ogolnie jestem zawiedziona studiami ale boje sie je rzucic...

Gość malalala
no a nie mozesz po prostu zmienic kierunku?? co studiujesz??

niemiecki, myslalam o zmianie ale nie wiem co innego moglabym studiowac. boje sie ze znowu wybiore sobie jakis kierunek do ktorego nie bede przekonana i zacznie sie wszystko od nowa. albo ze znowu bedzie dla mnie za trudny

co myslicie o ludziach ktorzy nie studiuja? uwazacie ze sa gorsi?

Gość malalala
na ktorym jestes roku?? jesli naprawde Ci nie odpowiada to wybierz cos innego, cos wg zainteresowan

na 2. wybralabym kosmetologie, ale nie bylam dobra z chemii a biol mialam tylko przez 2 lata w liceum i boje sie ze znowu bedzie mi ciezko i nie dam rady..

Gość malalala
chcesz w ogole rzucic studia? tylko czemu? bo Cie to meczy?? to wybacz ale nic za darmo, ja studiuje farmacje, i duuuzo czasu poswiecam na nauke ale wychodze z zalozenia ze mi sie to kiedys zwroci jesli ktos jest po ogolniaku i nie studiuje to uwazam ze jest nieodpowiedzialny, jesli po jakims technikum i ma zawod to jego sprawa ;)

Gość malalala
kosmetologia bardzo fajny kierunek, ale tez lekko nie jest.....

moze i masz racje, ale co pol roku mam poprawki, ucze sie i ucze a rezultaty sa marne...juz mam tego dosyc. i do tego ten stres, te studia mnie wykanczaja!😭

Gość klopeczka
Niemiecki jest w porządku, doucz się jeszcze drugiego języka i pracę masz zagwarantowaną jako tłumacz, albo w b. podróży, nie rzucaj bo skończysz w sklepie spożywczym.

Gość malalala
wiem ze latwo mowic(wiem z doswiadczenia;p) ale sprobuj podchodzic do tego wszystkiego bardziej na luzie, bo jesli to jest Twoim problemem to zmiana studiow Ci nic nie da

Ja nie uważam że ludzie bez studiów są gorsi pod jakimś względem bo mogą być bardzo inteligentni znać się na życiu itd. ale faktycznie prawdopodobnie bez studiów będziesz miała problemy z praca...

taaaak...ale wiesz ile jest kosmetyczek ?Teraz większość młodych dziewczyn uwielbia kosmetyki i chce być kosmetyczką robić paznokcie i malować ludzi ...no ale jeśli pasjonuje cię ten zawód i chcesz resztę życia wyciskać nastolatką pryszcze...wiesz może pooglądaj jakieś programy dokumentalne...tak żeby zobaczyć co ci się podoba,obejrzyj coś na discovery jest tam wiele ciekawych programów i być może nakierują cię na coś ...bo moja droga studia zwykle sa męczące i nic na to nie poradzisz...nie szukaj kierunku "byle papierek był" i najlżejszego abyś się napracować zbytnio nie musiała...bo jak ci się tak nie będzie chciało to ty nic w życiu nie osiągniesz.Nie chciałabyś za te 10 lat powiedzieć sobie "namęczyłam się jak cholera ale teraz mam pieniądze żyje spokojnie i niczego mi w życiu nie brakuje"