Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martttt aaaa

Zropilam sie zla wredna i podla Nie wiem jak sobie z tym radzic

Polecane posty

Gość Martttt aaaa

Od czasu gdy wrocilam z zagranicy i przeszlam stres (znalazlam sie na obserwacji na psychiatrycznym) Stalam sie wredna i opryskliwa osoba szczegolnie dla rodziny klne przy nich chociaz wiem ze oni tego nie lubia Zazdroszcze szczescia mojej bylej przyjaciolce i kazdemu komu sie lepiej powodzi niz mi Jak mama sie mnie o cos spyta to jej wrednie odpowiadam czasem doprowadzam ja do placzu A jak ona placze to ja sie smieje zeby ona to widziala(w glebi duszy czuje napiecie i od razu zaluje ze tak robie) Dla chlopaka jestem mila i kochana Bardzo go kocham Rodzicow tez kocham ale jestem zla na nich za niektore rzeczy i chodz to bylo dawno to ja sie na nich odgrywam Przez to ze sie tak zachowuje mam ogromne wyrzuty sumienia Mama mowi ze wlozyla we mnie tyle wkladu w moje wychowanie i nie widac zadnych efektow Czasem specjalnie zachowuje sie przy nich jak prostaczka Chociaz na pokaz potrafie byc uprzejma i dobra Ja sama nie wiem co sie ze mna stalo Kiedys bylam dobra dziewczyna teraz jestem okropna Nie nawidze sie za to i za to ze czego sie nie dotkne to i tak laduje w dole Z ktorego potem wyciagaja mnie rodzice

Gość Martttt aaaa
Nikt mi nie pomoze?:(

Gość A bierzesz
Tabletki antykoncepcyjne? Jak tak to masz rozwiazanie,ja tak miealam rzucilam je i teraz jestem normalna ;-)

Gość a ja mam w plecy
może pomyśl o psychoterapii , coś widocznie Ci doskwiera mocna i w taki sposób "wyrzucasz z siebie"

Gość Martttt aaaa
Nie biorezadnych tabletek antykoncepcyjnych A najbardziej doskwiera mi to ze musialam wrocic z zagranicy ze wzgledow zdrowotnych mieszkam z rodzicami nie mam oszczednosci moje studia sa do dupy i nie maja renomy nie moge znalezc pracy Musze siedziec jeszcze dwa lata w zasranej Polsce dopoki nie skoncze licencjatu Denerwuje mnie to ze moje kolezanki pozakladaly rodziny aja na garnku u rodzicow

Postaraj sie znalesc jakokolwiek prace na poczatek by moc sie usamodzielnic, zacznijcie snuc programy z chlopakiem by moc byc razem.