Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Żona powinna być nagrodą za dobre prowadzenie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mężczyźni mają ostatnio zbyt roszczeniowa postawę. Kobieta powinna być towarzyszką oraz ozdobą:classic_cool: Leżec i pachnieć, dbać o siebie oraz zajmować się kobiecymi sprawami takimi jak wyszywanie chusteczek oraz sztuki zaparzania herbaty:classic_cool: Mężczyzna powinien nosić kobietę na rękach, wyręczać w obowiązkach, które mogłyby pozbawić ją kobiecej wrażliwości oraz delikatności, takich jak pranie, prasowanie, czyszczenie sracza, gotowanie, koszenie trawy, robienie zakupów (poza buszowaniem po sklepach oczywiście...) Tylko wtedy może być pewien, ze zasługuje na żonę oraz że jest prawdziwym mężczyzną:classic_cool:🖐️

Gość marian...
sraty pierdaty:P deska bardzo ci sie nudzi widze to wymyślasz takie smuty weź sie lepiej do roboty jakiej:classic_cool: poza tym ciebie to i tak chyba nikt nie chce wiec po co takie teorie?:D

Obciąganie z połykiem jest zajęciem uwłaczającej niepokalanej czystości kobiet oraz ich duchowej wyższości. Mężczyzna powinien wyręczać kobietę w obciąganiu z połykiem, aby uchronić ją przed konfrontacją z przyziemnością związku. Tylko mężczyzna wyręczający swoją kobietę w obciąganiu z połykiem zasługuje na żonę. Przykro mi.:classic_cool: Co więcej, prawdziwy mężczyzna jest w stanie zapewnić swojej kobiecie godziwe warunki, w tym służki przygotowujące posiłki, lub sam wykonuje tak gorszące i przyziemne czynności.

Gość marian....
spoko tylko po co mi taka baba w domu która nie obciąga z połykiem i nie robi żarcia?:classic_cool:

Gość marian....
deska ty i te twoje "mądrości" :D:classic_cool:

Gość marian....
a poza tym facet to pan i władca już starożytni rzymianie o tym wiedzieli:classic_cool: chcesz podważać prawdę historyczną?:D;) a ten lód z połykiem to tylko wyraz wdzięczności kobiety za możliwość usługiwania swojemu panu:classic_cool:

Gość
Tia, tylko jakoś nie poznałem kobiety, która na taka nagrodę by się nadawała :P Kobiety mają zawyżone mniemanie o sobie w tym sparszywiałym kraju, o postawie roszczeniowej (przy której tą męska można spokojnie pod dywan zamieść) i odbijającej palmie nie wspominając. Chociaż kiedyś znałem takie dwie siostry... Były mega fajne. Ciekawe czy się zmieniły przez te 2 lata?

Gość Apostoł nie poznałeś
bo ja się wciąż cykam, żeby zacząć z Tobą rozmowę ;P

Gość
:D :D :D Spoko komunikator mi poki co nie dziala :P Pierdolona winda - zmienilem ustawienia tabeli znakow coby mi ruskie znaczki wyswietlalo i teraz co prawda moge zobaczyc jaki kawalek słucham w winampie, ale posypała się połowa programów. Teraz wszystko po rusku musze instalowac :P

Oj deska deska :D nie każdy chce mieć czystą dziewicę w domu :p wolę raczej określenie suka, suczka :classic_cool: