Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1984

Szukam towarzysza/ki na wycieczke do Egiptu....

Polecane posty

Gość karolina1984

Szukam osoby(płeć bez znaczenia)na wyjazd do Egiptu we wrześniu (18.09-3.10.2008) aby nie dopłacać do jedynki. Zresztą w wiecej osób zawsze fajniej. Jestem pogodną i bezkonfliktowa osoba. Może na forum jest ktoś kto nie ma z kim pojechać a chciałby. Jeśli tak to prosze o kontakt khiczewska @ o2.pl Wylot z Warszawy, hotel Jasmine. Jeden z kompleksu trzech. Mozna korzystac z infrastruktury wszystkich trzech, wiec.... do dyspozycji jest kilka basenów i trzy plaże w tym jedna podobno najładniejsza w Egipcie! A także kilka restauracji i trzy dyskoteki (jedna w opcji ALL :) W cenie jest też wycieczka statkiem i ubezpiecznie od kosztów rezygnacji gratis.

Gość karolina1984
Nie wiem czy w dobrym dziale to zamieściłam... MAm nadzieję, że są na forum jakies single, które wybrałyby się do Egiptu :)

No do września, to jeszzce trochę czasu zostało :P Yyyyyy..a jakie koszta?:classic_cool:

Gość karolina1984
Szukam juz teraz bo wykupiłam wycieczke w opcji wczesniej - taniej :) Koszt za 14 dni all inclusive to 2350.

Gość karolina1984
gwałcicielom, nawet czarujacym, to ja dziekuję :)

Gość przystojny Mateuszz
a ladna jestes? i czy dasz sie poderwac?;)

Gość przystojny Mateuszz
bo wiesz jak coś to znajdę sobie jakiegoś przystojnego araba ,który przepucuje mi moją czekoladową dziuplę :)

Gość paco rabanne
pokaz swoja twarz oszustko

Gość karolina1984
nie dam sie poderwac i nie szukam faceta. tylko szukam sympatycznej osoby która chciałaby pojechac do Egiptu, a nie ma z kim. Nie szukam zadnych propozycji tylko kogos z kim bede dzielic pokój (ale na pewno nie łóżko!) Może ktos potraktuje powaznie moją propozycję? Nie chciałabym żeby rozmowa zeszła na jakies okołopościelowe tematy :)

Gość nie szukaj tu Karolinko

Gość karolina1984
dzieki :) szukałam tez właśnie takich for gdzie można spotkac inne osoby szukajace kogos do pokoju. Trochę czuje sie dyskryminowana przez biura podrózy. Przeciez na pewno jest mnóstwo osob ktore jezdza same. ale koszt samotnej wycieczki jest absurdalny. Dziekuje za linki.

Gość ja zdecydowanie wole
wyslać swoje dziecko a zielona szkole na obóz drugie dziecko

Wiem bo sama to raz przeżyłam, ceny dla singli są porażające! Ja dopłaciłam za pokój SGL 600 zł! Myślałam, ze to żart, a to Polska właśnie :)

Gość karolina1984
jesli nikogo nie znajde bede musiala doplacac 1000 zl wolalabym poswiecic te pieniadze na wycieczki...

Gość karolina1984
Lozko rezerwuje dla jakiegos przystojnego Araba. Slyszalam ze oni sa przystojni a do tego maja duze klejnoty a mnie tak brakuje seksu ze juz nie moge sie doczekac wyjazdu.

Gość karolina1984
żeby chociaz biura podróży miały opcje kojarzenia takich osób skoro np w hotelach nie ma pokoi. ale podobno taka opcje ma tylko jedno biuro i niestety nie jest to to z ktorym jade :/

Gość przystojny Mateuszz
Karolina dlaczego jestes taka oziebla?:(

Gość karolina1984
nie rozumiem po co sie ktos pode mnie podszywa... chyba rzeczywiscie szukanie tutaj bylo kiepskim pomyslem

Gość no bo to nie jest
w interesie biur

Gość karolina1984
mysle ze sporo osob korzystaloby z takiej opcji, mogliby miec wiecej klientów i to z dosyc zamoznych grup zapracowanych singli. a placic za nic. czyli za puste łózko nikt nie chce niezaleznie od tego czy go stac czy nie...

Gość Zoska Loren
Z kolezanka nie mozesz jechac?

Gość przystojny Mateuszz
Karolina lubisz sex?😘

Zoska Loren -----> nie zawsze sie znajdzie taka kolezanka, ktora ma kase na takie wojaże. W niektórych biurach jest czasem tak, że płacisz za singla i jesli dołączą Tobie kogoś do pokoju to pozniej zwracają róznice. Tak miał moj kolega jak był z Triadą na objazdówce. Nie wiem jak z pobytem by to wyglądało, ale Ty i tak masz dokupione. A powiedz mi czy jesli znajdziesz kogos nawet duzo pozniej powiedzmy w sierpniu to ta osoba zapłaci tyle co Ty teraz czy wiecej? Jak to jest? Tak z ciekawości pytam.

Gość karolina1984
moje kolezanki sa albo sparowane, a do pary do pokoju na dostawke nie bede sie pchała. albo ich nie stac. albo to egipt, a one sie boja (nie wiem czego ale sie boja), albo chcialyby ale musza sie zastanowic i sie zastanawiaja az termin mija a potem miesiacami opowiadaja o nastepnym wyjezdzie. chyba lubia tak wirtualnie i w marzeniach podrózować. inne maja male dzieci i z dziecmi to nie bo jeszcze biegunki dostana itp itd. chcialam jechac z kolezanka, jedna druga trzecia, ale tak sie zastanawialy ze gdybym na nie czekala to bym w zyciu nie pojechala. niestety znajomych mam malo konkretnych. zachowuja sie jakby to byl koniec swiata i wielka wyprawa...

Gość karolina1984
musze znalezc kogos do 30 dni przed wyjazdem. wtedy musze wpłacic kase. jesli nie znajde bede musiala zrezygnowac. do tego czasu osoba placi tyle samo co ja.

Aha, czyli rozsądnie na to patrzą. W takim razie szukaj. Napisz na gazecie.pl i wakacjach i czekaj. Co jakis czas podnos wątek. Dużo dziewczyn się ogłasza i jedzie razem. Do sieprnia dużo czasu może sie uda. A jakie wycieczki chcesz zaliczyć w Hrg?

Gość karolina1984
Kair, Luksor, ten rejs statkiem, jakieś safari i koniecznie jazdę na wielbłądzie. Jeśli się odważe to również nurkowanie :)

Tzn. jedziesz na pobyt i chcesz wykupic rejs? Nie lepiej i taniej było odrazu to połączyć? Tzw. 7+7?

Gość karolina1984
ten rejs to taka jednodniowa wycieczka gratisowa.