Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat_paproci__

Roznica wieku 8 lat, Ona 19 lat On 27 , czy maja szanse?

Polecane posty

Gość kwiat_paproci__

Pewnie, że mają szanse. Znam taka parę, jak się poznali on miał 25 ona 17 lat, są razem od 4 lat.

Gość to zalezy
od podejscia obu osob, czasami sie udaje czasami nie. Na przykladzie dwoch znajomych par, jedna nadal jest ze soba, a druga sie rozeszla (roznica w obu 6 lat). zalezy jakie macie priorytety.

oczywiście że tak:) jedni z naszych najlepszych znajomych są już 5 lat, a jak zaczynali to : ona-16 lat, on-23 lata. i są naprawdę szczęśliwi i pasują do siebie idealnie :)

ja jestem młodsza od mojego faceta o 8 lat, ja mam 25 a on 33 i jestesmy ze soba od ponad dwoch lat :D baaardzo szczesliwi i zakochani!!!!

Gość guzik_z_petelka
podobne mamy ;) on juz sie wyszalal, a ja nigdy nie bylam zachlannym typem imprezowiczki ;) milosc, wiernosc, szczerosc to to co dla nas najwazniejsze, jedynie czasem mi przeszkadza ze on zarabia a ja jeszcze sie ucze:/

Gość ja mam 19 mój mąż 30
więc macieoczywiście szanse ;)

Gość
A czemu nie?

Gość claw
tak jak ta dziewczyna wyżej, jestem w takiej samej sytuacji: ja mam 19 lat, mój facet 30 i dogadujemy się świetnie!

Jak sie poznalismy ja mialam 22 lata a on 30 lat. Jestesmy 5 lat razem a trzy lata jako malzenstwo. Wiec jestem zdania ze da sie.

Gość laysik
Tylko czy dojrzaly 27 letni facet zainteresje sie 27latka? NIe sadze...Rajcuje go po prostu mozliwosc seksu z mlodym cialkiem...

Gość poczekaj troche
a zobaczysz ty bedziesz miała 30 i dopiero poczujesz sie kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu a on pod tym wzgledem bedzie już starym pierdzielem wtedy wymienisz na nowszy model :)

Gość laysik
*zainteresuje sie 19latka

My mamy udany sex, dogadujemy sie, mamy mniej wiecej te same pomysly na zycie i zainteresowania. Skoro piec lat wytrzymalismy razem to raczej to dowod ze w naszym zwiazku liczy sie cos wiecej niz tylko sex.

Gość ja wytrzymałam z facetem
10 lat starszym 14 lat pierwsze 8 super potem coraz gorzej bez kłótni i awantur rozstaliśmy sie faceci wcześniej przechodzą na emeryture niestety i to w każdej sferze życia, nie generalizuje ale jednak uważam, że taka jest smutna prawda

Gość gość411
Ma szansę ale nie na całe życie, 19 latka ,jeszcze tak na prawdę,nie wie co chcę w życiu,jeszcze w tym wieku nie myśli o niczym,a 27 latek powoli myśli o ślubie,a taka 19 latka myśli o studiach. Jeśli ona zechce brać ślub w wieku 33 lat,to ty będziesz miał 41 lat .Wiem,temat stary,ale też tak miałem i wiem jak jest,nie przetrwa długo,dziewczyna pójdzie na studia a wiadomo jak na studiach,pozna chłopaka i zostawi .

Gość gość
macie szanse! ja mam 16 lat a mój chłopak 34 i jest między nami bardzo dobrze. :)

Gość gość
To od nich samych zalezy czy sie IM powiedzie!?:)MM

Gość gość
maja sznse moi rodzice tak sie poznali i sa do dzisiaj razem!

Gość gość
Ja mam 15, mój facet ma 41 i się udaje! Nie wierz tym malkontentom!

Gość gość
każdy ma szansę, ale ja od 4 lat jestem z facetem, który ma 29 lat, a sama mam 22 i z dnia na dzień czuje, że popełniłam wielki błąd. także nam się nie udało.

Gość gość
41 ? chyba cię poje*ało