Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidz z morąga

a teraz wam opowiem pewną historię o tłumaczeniach z i na język angielski

Polecane posty

Gość jasnowidz z morąga

dość często na ogólnej pojawiają się prośby o tłumaczenie różnych tekstów. mi to nie przeszkadza zawsze to dla kogoś jakaś pomoc ale za czas jakiś moderatorzy stwierdzą (pewnie już od dłuższego czasu o tym myślą), że takie topiki zasmiecają ogólną i po naradzie poproszą redakcję czy kogo tam, że potrzebny jest kolejny dział, który nazwą np.: sprawy językowe, tłumaczenia itd. gdy nowy dział powstanie wszystkie topiki w sprawie tłumaczeń będa konsekwentnie kasowane, bo przecież jest do tego odpowiedni dział i nie można zaśmiecać ogólnej. a na dziale tłumaczeniowym nikt nie przetłumaczy bo i kto tam bedzie siedział i po co ale najważniejsze są zasady a porządek musi być :) ten topik też oczywiście wytną bo zaśmieca

takoż i się stanie, za 2 lata działów bedzie 50 i na jednym nie bedzie mogło jednocześnie przebywać więcej niż 5 osób!

Gość ja uważam że powinni zrobić
tak: kiedy pojawia się jakakolwiek prośba czy pytanie na ogólnym, bez znaczenia na jaki temat jest, moderzy powinni poczekac chwilę aż ktos odpowie na pytanie i dopiero wtedy kasować... ja sama kiedy o coś pytam i potrzebuję szybko odpowiedzi to robię to na ogólnym, ale jak tylko uzyskam odpowiedź to sama zgłaszam topik do wykasowania na śmietnik...