Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atenka...

po pierwszym użyciu depilatora... Do już używajacych-pytanie...

Polecane posty

Gość atenka...

Witam serdecznie. Kupiłam depilator brauna silk epil ever soft deluxe i wczoraj pierwszy raz sie wydepilowałam i w związku z tym mam kilka pytań, co powinnam teraz robić? od razu codziennie używać szorstkiej gąbki, kupić jakiś peeling? Obawiam sie że włoski będą wrastać w skóre... minął dzień a małe czerwone plamki gdzie niegdzie są, nie chciałabym żeby było gorzej... Co radzicie? Jak Wy postępowałyście po pierwszym użyciu???

Gość Iwonaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pierwszy raz jest najboleśniejszy, to zalezy jaki masz rodzaj skóry, może zdarzyć sie tak, iż nie bedziesz mogła używać depilatora, bo masz bardzo delikatną i wrazliwą skóre.

Gość atenka...
ale dzisiaj jestem i tak zadowolona:) Nogi wyglądają dużo ładniej (mimo tych plamek) Po depilacji maszynka i tak widziałam pod skórą ciemne włoski, a po jednym dniu juz byłam jak kaktus:( Mam nadzieje ze z depilatorem bedzie inaczej,po depilacji nałożyłam balsam. I właśnie bardzo chce wiedzieć jak dbać o skóre żeby jej nie zniszczyć,żeby tych czerwonych kropeczek nie było, i żeby nie wrastały włoski

Gość Iwonaaaaaaaaaaaaaaaaa
To zlalezy od Twojej skóry. Ja po depilacji biore kąpiel i uzywam balsamu - tyle. Nie mam żadnych problemów, musisz sama wyczuc, czego potrzebuje Twoja skora.

Gość atenka...
dzięki:) może mnie też wystarczy tylko balsam masz racje sama musze wyczuć bo nikt mi nie doradzi:) Pozdrawiam

Gość co 3 dni
rob peeling szorstka gabka. Mozesz tez smarowac sie balsamem opozniajacym porost wlosow