Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm............

jak myslicie?zagranica czy Polska?

Polecane posty

Gość hmm............

mam w tym roku mature i po niej mam okazje wyjechac za granice,pracowa i tam studiowac,ladniutkie miasto,zarobki tez ladniutkie jak wiadomo:),,do mojego rodzinnego miasta mialabym ok 5 godzinek wiec to nie jest daleko..jezyk umiem srednio ale nauczylabym sie.. zostac w kraju czy wyjechac?>>>........ ....... byc patriotka ?>>> bo wlasciwie w Polsce coraz lepiej jest?>>>

samo zostanie w Polsce imho nie sprawia że będziesz patriotką

Gość hmm............
no tak nie sprawia ze bede patriotka ale mam jeszcze nadzieje ze tutaj bedzie lepiej za pare lat? i moze przez to ludzie beda milsi,bardziej usmiechnieci i weselsi.

zaraz zaraz! czy ten kto wyjezdza by polepszyc swoj byt nie jest patriotą ?!.....jestes mlody(a) wiec nie marnuj szansy lepiej moze bedzie jak wrocisz za pare lat

Gość hmm............
tylko ze jak ja tam wyjade to juz nie wroce na stale bo wiadomo ..zaloze tam rodzine itd a watpie zeby np moj chlopak albo maz chcial w polsce mieszkac:D:)

Gość hmm............
rozumiem ze mieszkasz za granica?a od jak dawna?:)

Gość oooooooooooooooj
ja proponuje wyjechac, polska nie zapewni ci przyszlosci

Gość Maniek z braamy
Wez pod uwage bardzo powaznie to,ze gdy wyjedziesz za mlodu,to juz raczej do Polski nie wrocisz.Urzadzisz sie prawdopodobnie za granica i nie bedziesz chciala zaczynac wszystkiego od poczatku.Zatem,ja bym jednak zostal.W Polsce jest coraz lepiej.Patrz realnie.....

je taz mieszkam za granica. jest ciezko, nigdy w zyciu nie powiedzialabym ze tesknota moze az tak bolec. ale z czasem jakos sie czlowiek przyzwyczaja. jak do wszystkiego zreszta... ale jedz bo to ogromna sznasa dla ciebie :-) na pewno na tym skorzystasz. powodzenia :-D