Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa199

wywołanie zdjęć z cyfrówki

Polecane posty

Gość kasiaa199

hej! na walentynki chciałabym dać chłopakowi swoje zdjęcie, pyknąc sobie jakieś ładne, troszkę podretuszować i wywołać . nie mam pojęcia jak zapisać taką fotke, tzn czy na dyskietce czy jak. wywoływałyście już może zdjęcia z cyfrówki, jak?

idź do fotografa z kartą pamięci z aparatu i powiedz żeby wykadrował, podretuszował i wywołał zdjęcie

zapomniałeś podszywko maila i tlenID wpisać🖐️

Gość kasiaa199
yyy " to spadaj" frajerze to nie pisała założycielka tematu... ktoś się podszył, sorry... nie wiem o co biega

Gość kasiaa199
dzięki za pomoc:) jeszcze jedno pytanie, czy fotkę mogę podretuszować sama, czy lepiej zlecić to fotografowi i wierzyć że zrobi to ładnie?

jesli sie na tym znasz i masz photofiltre lub ACDsee mozesz sama..... fotograf zrobi to tak jak sam chcialby to widzieć wiec moze sie tobie nie spodobac

Gość kasiaa199
mam tylko picase2, nie potrzebuję lepszego programu, ale chciałabym żeby to zdjęcie wyszło wyjątkowo ładne po prostu:)

chyba nie potrafie Ci pomoc :O....ja nie pozwalam fotografowi retuszowac fotek....ja to robie a on ma tylko wywolać i nic wiecej

Gość kasiaa199
jaki może być koszt takiego wywołania, tak żeby fotka miała podobną wielkość do zeszytu, a5 chyba to jest

Gość kasiaa199
hmm, a ile wiesz może ile kosztowałby dodatkowy retusz zdjęcia u fotografa?

Gość kasiaa199
nie mam co robić tylko jeszcze jakieś maile dopisywać, phi :classic_cool:

obrobke cyfraka i tak robi komp wiec nie powinno byc drogo.....czasy prawdziwego retuszu na kliszy minęly ;)

Polecam wykonanie takich zdjęć w profesjonalnym studiu fotograficznym, gwarantowany świetny efekt i niezapomniany prezent najwyższej jakości. Wywołane zdjęcia dostaniesz gratis. Profesjonalne zdjęcia mogą też Ci się przydać np. do portfolio jeśli myślisz o karierze modelki :-) Więcej na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4369743 POzdrawiam