Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis tam klient

wiecie co zauwazyłam w zwiazku z allegro

Polecane posty

Gość jakis tam klient

ze tam sprzedadzą najgorsze badziewie totalna wiochę grunt ze bedzie ładna i smukła modelka wystarczy :O by dziewuchy podjarać tragedia

Gość to że ty kupujesz wiochową
tandetę za 10zł to nie znaczy, ze wszyscy tak robia...

Gość jakis tam klient
a skąd palancie masz informacje co ja kupuję ?! ja po prostu widze po aukcjach które bywaja oblegane i jakie rzeczy tam sprzedają :O wystarczy ze sie chuda i cycata modelka wije

Gość a ja tego nie zauważyłam
bo nie oglądam aukcji z taka tandetą, a jesli Ty oglądasz to znaczy , ze cię to interesuje i pewnie kupujesz ten badziew, a tu się chciałas wyżyć bo cię ktos przebił w takiej aukcji... :o

Gość 435345
masz rację, bo na atrakcyjnej modelce nawet worek po ziemniakach bedzie leżał sexi

chyba wiem o ktorej modelce mowisz.....tej zjaranej blondynie hehe no fakt tam sa najwieksze obroty. ja tego nie kupuje feee

Gość jakis tam klient
tak se tłumacz :D jakąś atrakcyjną /wystarczy cycatą i chudą/ modelke to zatrudniają hurtownicy -więc tam nie ma aukcji na przebijanke tylko na kup teraz-wiec cena jest stała a dziadost od zesrania dla wszystkich wystarczy :O co zauwazyłam to moje dzisdostwo schodzi bo modelka ładnie w tym na fotce wyglada :D

No też coś tam takiego widziałam...jakieś tandetne sukienki i bluzki jak z materiału na kostium kąpielowy ;/

jakiś tam...,masz rację,rozgladałam się na allegro co nabardziej schodzi i na czym mozna najlepiej zarobić...wniosek,kupować w chinach badziewie rodem z stadionu dziesięciolecia i sprzedawać na allegro.:)

e tam w realu ludzie tak samo kupują tylko nie zorientujesz sie ze coś tam kopiło xx osób bo musiała byś te wszystkie osoby w tym zobaczyć :P a tu masz obroty widoczne

oj gdyby tylko ta pierwsza miała naturalny kolor włosów była modnie ubrana i nie bła zjarana na skwara to bł by taka śliczna :(

tak ale w porównaniu z ubraniami lepszej metki jest mniejszy popyt,wyższa cena a zarobek góra 100% badziewiaste bluzki,sukienki i inne szmaty kosztują grosze za to sprzedajesz i masz 500%:P:)

Gość valerian
ale nam facetom podobaja sie takie ciuszki :)

kurcze aż szkoda ...taka ładna a tak się marnuje ;( Jaka ona była by piękna gdyby nie te kłaki i skwar ...;( na miejscu jej faceta zabroniłabym jej chodzić na to przeklęte solarium i nosić złotych pasków...

nie ciuszki wam się podobają a to co pod nimi...bo te ciuchy to tandetne szmaty...

Gość jakis tam klient
dokładnie :) to nie są ubrania to sa ....ciuszki :O

Gość valerian
eee podobaja sie te ciuszki :)....dlaczego wam sie wydaje ze facetow kreca ciuchy ala eleganca biznes woman ? albo cos w tym stylu?

no tak...wy wolicie jak dziewczyna ubiera się jak blachara...

Valerian, te rzeczy są po prostu tandetne. Jest mnóstwo ładnych, kobiecych ciuszków, ale te rzeczy nadają się dla gimnazjalistek, które chcą się lansować na disco:o

nie wolicie pięknych ubranych gustownie -może nie od razu elegancko-ubranej zadbanej -bez solaru a z naturalną lekką opalenizną naturalnym kolorem włosów- od tych ciągle pachnących solarium oblepionych błyszczykiem lal?

valerian ja bym chciala zeby takie ciuchy ala biznes woman krecily facetow..... ja na rozum biore ze jezeli facet ma cos w glowie to wlasnie nie poleci na takie blacharskie ciuchy....

hehhe:D o boszsz..masakra, w poznaiu na pigalaku laski są lepiej ubrane:D

hehe :D tragedia...jak w ogóle można się tak ubierać...?