Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaaaaaa

jak wyglada ,,zdrowa ,, kupa malucha karmionego tylko piersia???????

Polecane posty

Gość zapytajkaaaaaaa

estem mlodą niedoświadczona mama i mam pytanie o to jak powinna wyglądac,, zdrowa kupa,, dziecka 1,5 miesiecznego karmionego tylko piersią? niestety nie mam w swoim otoczeniu matki malego dziecka z ktora mogłabym porozmawiac... jednak moja kolezanka zwrocila mi uwage ze moj maluch ma ,,nieladne,, kupki-są raczej wodniste tzn na pampersie zostaje w sumie tylko żólta plama, nie ma praktyczie zadniej ,,treści ,, tylko troche grudek i troche śluzu. Zauważylam że kupa jest też pienista bo maluszek zrobil ją na przewijaku gdy byl bez pieluszki i moglam to zaobserwowac bo w pampersie to wszystki odrazu wsiąka. Gdy robi kupke to raczej ,,pod większym cisnieniem,, kupki sa jakby strzelające. Prosze powiedziec czy jest to objaw bardzo niepokojący? Czy musze udac sie z tym do pediatry? Dodam że podaje malemu lacid (tak polecila polozna. Mały raczej nie ma kolek ale widze ze czasami boli go brzuszek. Bardzo proszę o odpowiedz czy jest sie czym martwić, co mam zrobic żeby malego nie bolal brzuszek i zeby jego kupki byly ,,ladniejsze,,. Prosze tez napisac jak maja wyglądac ,,zdrowe kupy,, bo ja naprawde nie wiem bo nie mam porownania. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi