Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persyfona maxi

dlaczego grube dziewczyny maja gorzej w zyciu ?

Polecane posty

Gość persyfona maxi

przeciez to czy ktos jest gruby czy nie nie powinno decydowac o szczesciu a tak niestety jest... kolezanki szczuplejsze maja facetow, lepsze prace itd dlaczego ja musze byc gorsza ?

Gość phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no jak siedzisz i się nad sobą użalasz, to nic dziwnego :O ja jestem gruba, mam facetów na pęczki i świetną pracę

Gość karizma
Bo wszyscy lubia to co jest estetyczne i ładne.Bo tak kreuja to media i filmy. Nikt nie lubi zwałów tłuszczu. Dla mnie nie ma to znaczenia,ale ludzie sa w polsce wogle nietolerancyjni i 100 lat za zachodem jezeli chodzi o te sprawy.

Gość xionenna
a ile wazysz?

Gość persyfona maxi
dokladnie, ludzie sa nietolerancyjni, to mi pod rasizm podchodzi ze tez takich nie mozna scigac prawnie i do wiezienia wsadzac ? co ja komu zrobilam, nie chce imec gorzej tylko dlatego ze nie jestem wychudzona wytapetowana tipsiara w mini :-o

Gość persyfona maxi
mam 165 cm i waze 91 kg ale czy to takie wazne ?

Gość Jeeeeeezu średnio raz na dzień
mamy tu taką narzekającą ofiarę losu :O

Gość
"nie chce imec gorzej tylko dlatego ze nie jestem wychudzona wytapetowana tipsiara w mini" - z tego zdania aż zieje nienawiść i nietolerancja :) tak że... przyganiał kocioł garnkowi

persyfona maxi - "nie jestem wychudzona wytapetowana tipsiara w mini" to zdanie wiele wyjasnia. niekt nie lubi ludzi uzalajacych sie i uwazajacych sie za pepek swiata

Gość a jakie masz wykształcenie
?

Gość nie dość ze zakompleksiona
to jeszcze pluje jadem :O

Gość ja bym jeszcze
coś dodała: grube i głupie, a ty jestes na czele peletonu w głupocie skoro myslisz,że wygląd decyduje o wszystkim, ale zeżryj se coś to wygrasz

Gość xionenna
pytam bo niektore waza po 56kg i skomla ze sa grube...

Gość persyfona maxi
tylko dla powierzchownych ludzi wazne jest to jak kto wyglada, ile wazy dla normalnych nie uposledzonych umyslowo liczy sie wnetrze i charakter a nie wyglad

Gość karizma
No ja tez mam 165 cm i najwięcej wazyłam 75,miałam z tym nielada kłopot bo tyje i chudnena zamiane. Potem schudłam 16 kg i przytyłam 6. Teraz waze 67 a chce wazyc 63,64.Dlatego dzisiaj ostro cwiczyłam i dietka tez musi byc. :) Posłuchaj,wszystko zalezy czy lubisz siebie taka jaka jestes.Jezeli tak to sraj na ludzi.Liczy sie to co Ty czujesz. Ale jezeli tylko udajesz ze jest Ci z nadwaga dobrze a w srodku nienawidzisz siebie za swoje ciało,( ja w takim stanie jestem co jakis czas) to musisz zrzucic kilka kilo.Nieduzo, ale bedzie to dla Ciebie duża motywacja.

wiecie co? punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Ja mam 180cm i waże 65 kg Dla niektórych to kosmicznie dużo. Dla innych za mało Dla jeszcze innych w sam raz. Niestety to obecne trendy modowe wyznaczają nam priorytety i ideały. Więc albo chcesz schudnąć albo nie. Albo siebie polubisz albo znienawidzisz. Ja zauważyłam jedna prawidłowość. Pulchne dziewczyny są bardziej rozchwytywane. i nie chodzi o urodę, bo na to nie narzekam. Może o poczucie humoru, o dystans do samej siebie. Mam sporo okrągłych koleżanek i to one wiodą prym na imprezach. I nie wiem skad to sie bierze, bo właściwie mam poczucie humoru, wygląd, charakter, nie jestem głupia i mam spore pojęcie na wiele tematów. A jednak tak jest. no cóż:} wszystko siedzi w nas samych a nie w naszej wadze. No chyba, że się mylę:P

Gość lolemoniak
a ja nie uważam, że mają gorzej, chyba raczej lepiej, ponieważ za grubymi każdy facet powinien się oglądać, no ale cóż weszła głupia moda, że dziewczny mające wagę chłopca są seksowne. ale nie każdy facet daje się tym manipulować, naprzykład ła wolę zdecydowanie grube i nie mógłbym uprawiać seksu z dziewczyną która nie na nadwagi :)

lamentom końca nie będzie. czemu tak jest? bo tak jest świat skonstruowany.

Gość gość
Niby tqak jest to fakt :) ale jesli zle sie czujesz ze swoim wygladem postaraj sie go zmienic tak jak ja :D

Gość karolinka karolinowaa
Ja uwazam ze tłusciochy same sobie zasłużyły na taki los wiec albo niech wezma sie za siebie albo niech przestana jeczec :-o Wstyd mi za dziewczyny z nadwaga :-o

Gość BO SĄ GRUBE I OBLEŚNE

Gość Zawsze Obca
bo to jest tak że nasze myśli programują to co nam się w życiu dzieje. Jeśli myslimy że jesteśmy brzydkie grube beznadziejne i niktn nas nigdy nie pokocha, to jakiś sposób komunikujemy to otoczeniu - a tym samym jeseśmy skwaszeni zrzędliwi zawsze z życia nie zadowoleni a ludzie od takich osób siłą rzeczy uciekają. Rozejrzyj się w Twoim otoczeniu ile albo nie do końca chudych albo nie dokońca ładnych kobiet ma faceta. Będziesz zaskoczona ile ich jest. Bo osoba pozytywnei nastawiona promieniue czymś, co trudno określić.- nei ważne czy ma pare kilogramów za dużo, krzywy nos czy inny mankament.

Gość czesc Puska
😴:P

ale szczescie w zyciu codziennym nie zalezy od tego jak wygladamy ale jak sie sami czujemy:) jezeli sami dobrze sie czujemy to jestesmy zyczliwi,usmiechnieci,otwarci a tacy ludzie przyciagaja innych do siebie bo zarazaja optymizmem:)

Gość mliczesc grubasy
a co ma powiedziec niski facet, ktory tez ma przesrane? 😭 Wy tlusciochy przynajmniej mozecie sie odchudzic, a kurdupel nie urosnie.