Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynka w czekoladzie

najpiękniejsze wakacje w waszym życiu?

Polecane posty

Gość rodzynka w czekoladzie

gdzie spędziliście najpiękniejsze wakacje waszego życia i dlaczego akurat te wakacje zapadły wam tak bardzo w pamięć?

Gość raaval
róznie :) uwielbiam Polskie odludne zakątki, np. Jaworki w Pieninach, z dala od ludzi, nic tylko przyroda, powietrze, słońce, burze :) tam zawsze są piękne wakacje :) nad Bałtykiem też przeżywałam wspaniałe chwile, ale tylko zimą - też tam wtedy nie ma tłumów, jest spokój i kontemplacja - super :) ale mimo wszystko mam nadzieję, że najpiękniejsze wakacje przede mną - we wrześniu, moja podróż poślubna :) chcemy poleniuchować w jakimś super miejscu, np. na Kubie czy w Meksyku. już się orientowaliśmy w Triadzie i mają naprawdę ciekawe wycieczki.

Gość mapet
a ja byłem na Kubie w tamtym roku ze znajomymi i faktycznie było super. tylko, że organizowaliśmy sobie ten wyjazd praktycznie na własną rękę. fajnie, że biura takie jak Triada zaczynają tam organizować wycieczki.

wakacje? to chyba czasy szkolne - nie pamiętam a teraz - każdy wyjazd jest piekny, czy to Calanques i Lazurowe Wybrzeże, czy Słowacki Raj, czy Gorce - nieważne wszystkie te miejsca mają swój urok i "piekność" wyjazdów polega na tym, żeby umieć to zauważyć (w odpowiednim towarzystwie najlepiej)

Mapet z Triadą to bym się nie odważyła na Kubę....

Gość
jeszcze przede mną :p

Gość KrakOff
Polecam Nową Hutę - wakacje ekstremalne

Gość malutka mii
moje wakacje najlepsze były, w Jaworkach, w Poddąbiach, w Darłówku i Zakopanym :):)

Gość nawet mnie nie wkurwiaj*cie
miałam takie pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej, po angielsku. :O

Gość mart-enka
mapet, zdecydowanie lepszym pomyslem jest atakowanie Kuby z biura. na wlasna reke koszty takiej podrozy sa duzo wiekze, ciezej jest zalatwic dobre zakwaterowanie i przeloty duzo drozsze. jednak na wlasna reke to dobrze jest jezdzic tam gdzie blisk i znajomo

Gość mapet
kurcze, właśnie obczaiłem, że triada ma wycieczkę ze swojego sky clubu do Maroka i normalnie stwierdzięłm, że mogę tu przymierać głodem, ale na tą wycieczkę to muszę odłożyć!!!!z drugiej strony masz mart-enka racje, że jakbym sam sobie organizował taki wyjazd, to bym dwa razy tyle zapłacił.

Gość Ilena micina
Moje najpiekniejsze 3 lata temu i 2 lata temu na Santorini. Pracowalam, niezle zarabialam, super zabwa, klimat, pieklne widoki, wspaniala muzyka i niezaleznosc. 2 lata temu poznalam tam mojego obecnego chlopaka i nasza historia jest jak bajka:)

Gość fsfdsf
zbliżają się!!! jadę na narty, ze znajomymi!!! a mój skarb w domu będzie tęsknił, to też plus ;P

moje naj naj naj wakacje były w 2007 roku... od pracy oderwałam sie na 10 dni po to aby iść na pielgrzymkę i tam pracować dnie i noce...iść i pomagac w cierpieniu innym pielgrzymom...swietna atmosfera... nie tylko modlitwa ale i świetna zabawa:D goraczka z przemęczenia i bólu zęba...ale opłacało się!!! tam właśnie poznałam mojgeo G...jest cudownie:D

Moje najpiekniejsze wakacje spedzilam w Portugalii w miejscowosci Praria de Rocha 4 lata temu. Nigdy ich nie zapomne bo bylo suuuuper , mimo ze bylam sama... Calymi dniami opalanie sie byczenie na plazy kapiele w oceanie, super restauracje, boskie jedzenie zyc nie umierac. Nie raz wracam do tych wspomnien, naprawde polecam bylo cudownie. Chetnie bym tam jeszcze raz pojechala ale finanse juz nie te i maz ❤️ na karku ;) Nie ma nic piekniejszego niz spelniajace sie marzenie. 🌼

Gość eeeeeeeenergia
Nadeszły wakacje wiec podbijam... Moj wyjazd marzen dopiero nadejdzie w lutym 2010 r ...Malediwy ;]

polecam Yamato w Japonii (20 minut pociągiem od Yokohamy)... rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwiedziłam dużą część świata, ale najbardziej polecam Japonię gdyż to najpiekniejszy kraj w jakim byłam... wspaniała kultura, niesamowici ludzie, najpiękniejsze widoki na świecie... ahh... tęsknię .............

Moje chyba najlepsze wakacje były w 97 roku, kiedy jako nastolatka pojechałam do brata do Kanady, i pojechaliśmy do Kalifornii do Disneylandu,autem przez całe Stany:) Teraz taki wyjazd to normalka, dużo ludzi tak podróżuje, ale wtedy to było coś:-D No i inne fajne wakacje: to Słowacki Raj parę lat temu z moim mężem, wtedy jeszzce chłopakiem, piękne góry, las, wodospady i my:)

Moje najpiękniejsze wakacje mam jak jadę za każdym razem do Turcji. Tam odpoczywam na maxa. Uwielbiam ten klimat, ludzi, zabytki, morze, plaże i zabawę. Wszystko tam mozna pogodzic i nigdy sie nie nudzic. I drugie mam nadzieję wakacje marzen bede miec za 58 dni ;)

Nie wspomne o tych samodzielnych wypadach do Zakopca jak bylam mloda....:p

Wakacje w Chorwacji, jakieś 7 lat temu - pierwsze "dorosłe" wakacje. Makarska Riviera, najpiękniejsze miejsce w chorwacji - z jednej strony góry, z drugiej plaża. Typowo imprezowo - wakacyjne klimaty. Nie zapomnę do końca życia.