Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1wera1

potrzebuje pomocy z polaka /

Polecane posty

Mam w tym roku mature i nie mam pojecia jak sie zabrac za ustna...;/ moze mi ktos pomoc jak to zorbic...mam juz jakies ksiazki ale nie wiem jak zaczac jak sie na to przygotowac..itp. ;/ A moj temat dotyczy dramatu...od \"Antygony\" mam zaczac...i na podstawie lektur przedstawic rozwoj dramatu... Nie oczekuje ze mi to napiszecie bo to w koncu moja matura :P ale licze na jakas pomoc..jakies pomysly czy cos...bo ja mam ostatnio pustke w glowie ;/

Gość prostak z prostakowa
mówisz że masz już "jakieś" książki , no cóż jakoś to będzie

Gość takaJednaNiePrzyznamSieKto
przewertuj zeszyty z ubieglych lat wszytskie ksiazki byly omawiane pod katem swojej problematyki wiec popatrz ktore zaliczysz do dramatu i juz masz!!!!do tego idz do wyporzyczalni popatrz w katalogach bedzies zmiec kilka dodatkowych tytulow i lecisz:)

tylko ze to mnie tak ogolnie przeraza :P bo wykuc sie na pamiec nie moge bo bez sensu....jak sie zestersuje to od razu zapomne i nic nie powiem :P i w ogole to takie straszne...stoisz tam i gadasz a wszyscy sie gapia :P moze ja za bardzo to juz przezywam...:P ale moze dlatego ze juz malo czasu...jesczez niedawno bylo 9 miesiecy...;/