Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devon39222

czy ktos teskni taK samo jak za...

Polecane posty

Gość devon39222

latami 90 tzn od 1992 -1999 bylo zajebiscie do tej pory pamietam jak po ulicach pomykali punkowcy z irokezami i jak chodzilam na koncerty pilo sie wino z gwinta i byla super zabawa a propos nie jestem jakas alkocholiczka poprostu tesknie za tamtymi klimatami moim zdaniem bylo fajniej niz jest teraz nie bylo komorek i wszedobylskiego szpanu ktory jest teraz!!!! ostatnio bylam w gimnazjum (w bibliotece)i sie przerazilam dziewczyny wygladaly doroslej odemnie tzn pelen makijaz a jakie ciuchy a ja w ich wieku to w dresiku pomykalam

Gość devon39222
czyzbys lubil/a Korn?????:)

Gość coooo toooojeeeeessssssttttt

Gość devon39222
ale o co ci chodzi z tym pytaniem????

Gość wypal paczke fajek
ta alkoCHoliczka to moze nie bylas, ale jak juz bywasz w bibliotece to sobie slownik wypozycz.

Kurcze tak czasami żałuję, że nie urodziłam się wcześniej...lubię oglądać teledyski i filmy z tamtych czasów.. Dzisiejsze czasy wcale mi się nie podobają...Komórki, internet, dragi...ludzie są dla siebie obcy:(

Gość devon39222
no tak przyznaje sie do bledu!!!! dzieki ze to zauwazylas!!!!!czlowiek cale zycie sie uczy:)

Gość mi tez sie podobaly
czasy mojego dziecinstwa, nie bylo to dawno, bom mloda-20 lat ale juz mozna zauwazyc roznice .. nie bylo komorek,Internetu ale bylo super, ludzie wiecej sie ruszali, bylo fajnie, tak swojsko i przyrodniczo:D ech..

Gość devon39222
ehehh jak sie patrzy na video z tamtych lat to ludzie wygladali jak ostatnie wiesniaki ale i tak bylo zajebiscie a tak mnie na wspomnienia wzielo gdyz obejrzalam dzis beverly hills 90210