Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarettaE

powody dla ktorych warto zyc kiedy zostawia cie facet

Polecane posty

Gość margarettaE

1. masz cholernie duzo czasu dla siebie i swoich mysli, i mozesz cwiczyc wszelkie znane ci metody wyrzucania go z pamieci. 2. masz rodzine, z ktora zawsze mozesz pogadac, byleby nie o tym ze rzucil cie facet,po prostu pogadaj z nimi o czymkolwiek, a troche ulzy 3. masz przyjaiciol, ktroym mozesz sie zwierzyc i wyżalic, kiedy przychodzą ciezsze chwile,oni na pewno pomogą, doradzą, pocieszą 4. jesli tak jak ja studiujesz, to masz teraz zajebisty powod,zeby starac sie o nim nie myslec, w koncu mamy sesje 5. znowu mozesz palic, nie czujac wyrzutow,ze jemu jest niemilo kiedy palisz przy nim 6. jesli jestes w na tyle dobrym stanie psychicznym,zeby wyrwac sie na impreze, to idz, mi niestety jest jeszcze za ciezko :( 7. mozesz isc z przyjaciolkami na babskie filmy do kina 8. wyjdz na spacer, dlugi,krotki,niewazne, warto zaczerpnac swiezego powietrza 9.piosenki o milosci nie robia na tobie wrazenia,przechodza mimowolnie kolo uszu,wg mnie to ok 10. sprobuj pozytywnie myslec,podobno pomaga,mi nie.. jeszcze jakies rady? napisz,chetnie poslucham..

Gość ja nie lubie jak mnie obce
1. nie mam duzo czasu 😭 2. rodzine mam i zawsze mialam i zawsze rozmawiamy o wszystkim 3. przyjciol mam ale zwierzac i zalic sie nie lubie ;) 4. niestety juz nie studiuje 😭 5. nie pale :P 6. nie lubie imprez ;) 7. nie cierpie babskich filmow! Do kina chodze najczesciej z bratem, bo tylko on lubi takie filmy jak ja, ze reka noga mozg na scianie :P 8. i tak musze, bo mam psa :P 9.nie lubie w ogole piosenek o milosci :D 10. jestem pesymistka, to trudne by bylo :P Trzeba sobie przypomniec ze jakos sie zylo wczesniej, to dlaczego teraz ma byc inaczej ;) Dodalabym: pogranie w ulubiona gre, czekolade, sen, piwo ;)

Gość najlepszy powod
szansa na poznanie w koncu milosci swojego zycia :) bo ten co zostawil widocznie nią nie byl