Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrettyInScarlet

I jak tu nie wierzyć w Boga??!!

Polecane posty

No tak... Miałam meć jutro ustny egzamin, na który materiału było w chooj. Ja oczywiście czekałam na ostatnią chwile, juz chciałam lecieć po tussipi do apteki a tu... EGZAMIN PRZEŁOZONY:D i to o prawie 2 tyg. Chyba się napiję z tej radości :classic_cool:

Bóg nie będzie zadowolony z tego że pijesz. Lepiej kasę którą zamierzasz wydać na alkohol daj na tacę 🖐️🖐️

ja na studiach miałem wszystkie przekładane, a Bóg miał to wszystko dokładnie w dvpie.

Gość Ebenezer
No i co? Nauczyłeś się na blachę a tu przełożone. I zapomnisz wszystko przez 2 tygodnie. I lipa

pedro, ja tam wole przepic:P a teologię mam w głebokim... to dobre słowo GŁĘBOKIM poważaniu :classic_cool: pijawko, niestety z Szatanem wcielonym w postaci podstarzałej prof. dr hab :o

a więc zostaniesz potępiona na wieki wieków amen😭

Gość opasekoo
Blondyn -to ty miałeś w d dupie a nie bóg... :-P

Gość zagubina w myslach
Bóg jest naszym towarzyszem od urodzenia

polecam metodę trzech z zakuć, zdać, zapomieć, ja tak robiłem bo do srania mogłaby mi się przydać wiedza z zakresu ekonomii politycznej socjalizmu

masz powód do radości :D a ja już po sesji i chyba przegrałam życie, bo nie wiem co zrobić z wolnym czasem 😭

czyżbyś robaczku zdawała terminach zerowych, zdarzyło mi się zdać tylko jeden egzamin z chemii w terminie zerowym i nie mogłem wyjść z podziwy dla siebie że byłem tak głupi z tym pośpiechem

u nas nie było terminów zerowych :o zdałam w normalnych terminach, we wtorek miałam ostatni egzamin, ustny. i mam z bańki :classic_cool: