Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frezjaanna

szukam pomocy w wydaniu tomiku wierszy

Polecane posty

Gość frezjaanna

Witam wszystkich Jestem osobą która wierzy w marzenia i która dąży do ic realizacji. Jednym z moich marzeń jest wydanie tomiku moich wierszy. Nie posiadam jednak środków finansowych które by mi to szybko umożliwiło. Dlatego prosze o informacje. a moze ktos sie tym zajmuje i mi pomoże?

Gość frezjaanna
nikt nie potrafi mi pomóc?

Gość rorza28
tez szukam kogos do pomocy w wydaniu wierszy moze sie razem pomozemy co moze wiecej zdzialamy meil na rorza18@wp.pl

Gość Karinarese
chyba Master111 za seks Wam pomoże

Gość A ja jestem osoba ktora
wspolpracuje z wydawnictwami i ilustruje wiersze. Powiem tak, kilka lat temu byli sponsorzy, teraz to nie bardzo. Chyba ze jestes niepelnosprawna, to wiem ze czasem sa takie fundacje. Ale poza tym nawet Ci ktorzy byli zaintetesowani pomoca nowym tworca porezygnowali i nic mi nie wiadomo by ktos taki byl, choc artysci wciaz pytaja. Niestety jednak musza finansowac to sami

Gość A ja jestem osoba ktora
* wiersze i ksiazki ilustruje wlasciwie glownie ksiazki wierszy to jeden czy dwa tomiki i jeszcz w czasie jak istnieli sponsorzy pozdrawiam

Wysyłaj na konkursy, może znajdziesz taki gdzie nagrodą jest wydanie tomiku, albo przynajmniej Twój wiersz będzie w ogóle wydany jako laureat któregos tam miejsca.

Gość mokkkaaa
Musisz tylko znaleźć jelenia, który ma kasę a jego marzeniem (które chce spełnic choćby nie wiem co!) jest wydanie tomiku wierszy jakiegoś beztalencia. I wtedy wszyscy będą zadowoleni. Inaczej nie ma raczej szansy żebys kogoś naciągnęła.

Gość rorza28
hej jesli ktos ma kase i mi pomoze wydaC ODWDZIECZE SIE PROSZE O POMOC BARDZO

W czasach gdy zamyka się kolejne wydawnictwa znalezienie sponsora to jak znalezienie igły w stogu siana.Wysyłaj swoje wiersze na konkursy,do gazet które prowadzą kąciki poezji(np Angora), może ktoś cię zauważy i zaproponuje pomoc.

Gość Krapsena
Nie szukaj pomocy, tylko po prostu działaj sama! Zacznij o tej strony: http://myartgo.pl/ Umieść tam swój tomik, a nuż się okaże, że zarobisz sporo kasy. Oczywiście, jeżeli jesteś dobra w tym co robisz i znajdziesz czytelników ;)