Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia856942

Namawia mnie na sex!

Polecane posty

Gość julcia856942

Mam 15 lat (w czercu zacznę 16 lat) mam chłopaka,który ma 19 lat. Rok wcześnie poszłam do szkoły, więc róznicy nie odczuwamy,chodzę już do szkoły średniej,wyglądam trochę starzej i ogólnie jest wporzątku. Jesteśmy już ponad 3 miesiące, do tej pory wystarczały nam (raczej mi) pocałunki,obściskiwanie,czasem dotykanie się... dwa dni temu zaproponował mi,żebyśmy się kochali... wie, żę jestem dziewicą jeszcze,i że się boję tego pierwszego razu... On zapewnia mnie,żę wszystko będzie ok, bo już rozdziewiczał jedną dziewczynę;/ Nie wiem co mam zrobić, czy się zgodzić czy nie. Jestem w kropce!!! Właśnie teraz, w tej sytuacji odczułam tą różnicę wieku!Tylko, że ja go kocham...

Gość obwarzanka
ja mam nadzieje że to żart

Gość ddydy
no jak go kochasz to jasne ze powinnas dac mu dupy . Zwłaszcza ze znacie sie \"już ponad 3 miesiące\" :/

Dziecko drogie ;) Ja mojego faceta poznałam w wieku 17 lat. I cnotę z nim straciłam na miesiąc przed 20 urodzinami. Zamieszkaliśmy wtedy razem. Zastanów się, bo coś mi się wydaje, że trafiłam n a rozdziewiczacza ;) Nigdy nie ulegaj takim namowom. Ja nie uległam i mogłam się cieszyć seksem w chwili gdy naprawdę tego chciałam i czułam się bezpiecznie. Pozdrawiam :)

Gość julcia856942
nie jeździjcie po mnie od razu. Napisałam, że jeszcze nie chę tego robić w tak młodym wieku! Ale nie wiem jak mu odmówić, nie chcę być gorszą dziewczyną od jego byłych,nie chcę,żeby myślał,że jestem jakąś dewotką i zadaje się z gówniarą,która tylko chwali się swoim koleżankom,że ma starszego chłopaka,bo ja naprawdę go kocham!Jestem załamana, nie przewidziałam tego,że będę w takim kłopocie. Boję się,że jak kategorycznie mu odmówię zostawi mnie!Wiem teraz napiszecie,że jak naprawdę mnie kocha to nie... ale teraz czasy suię zmieniają i faceci też;'(

Gość obwarzanka
tak czasy się zmieniają, ale tylko dlatego że takie małolaty biorą się za coś za co nie powinny :O Jeśli przejmujesz się tym że jeśli nie pójdziesz z nim do łóżka to on Ci powie, że jesteś gorsza od jego byłych, to zastanów się czy Ty dojrzałaś do tego żeby w ogóle mieć faceta, o seksie nie wspomnę bo to logiczne że do tego nie dojrzałaś :O

Gość julcia856942
No spox, tylko powedz mi skąd możesz wiedzieć,że nie dojżałam, żeby mieć faceta i uprawiać z nim sex????

Jezu... dziewczyno.. nie chcesz to wprost mowisz mu NIE!! jesli tego nie zrozumie to nie wart jest Twojej miłosci i niech spierd...

Oi, jak sie jeszcze nie czujesz na seks to mu powiedz wprost, ze nie jestes gotowa! Ale nie w ten sposób, że nie chcesz z nim iść do łóżka bo nie tylko jakoś tak ładniej, zeby chłopaka nie zabolało (oni tez czasem mają uczucia;)) Powiedz mu np : \"kochanie , jestes w spaniałym facetem i naprawde chcę się z Tobą kochać, ale nie czuję się jeszcze gotowa, chciałabym jeszcze troche poczekać (bla bla gadka szmatka)\" Jak nie zaakceptuje tego to, cóż, mał o wartościowy egzemplarz ;) nie warto sobie glowy takim zawracac :P

Gość hej stonka
juz uwierze ze w wieku 20 lat mialas pieniadze zeby zamieszkac razem z facetem. przechwalki i tyle...

Gość obwarzanka
To że do tego nie dojrzałaś widzę po Twoich wypowiedziach dziecko :O Jeśli chcesz coś zrobić tylko dlatego żeby nie wypaść źle w porównaniu z innymi dziewczynami, to to jest dowód na twoją niedojrzałość :O

Gość julcia856942
dziękuję za wasze wypowiedzi, chyba zrobię tak jak napisała Raya. A co do wypowiedzi jakiejś hmm.... popierwsze sama jesteś idiotką, masz z 30 lat i jeszcze nikt cię nie przeleciał, a poza tym nikt tu nie karze ci sie wypowiadać, i twoje teksty i morały na poziomie mam gdzieś, wię daruj sobie dziewczynko;/

Gość abeca..........
stonki chłop miał kase. ubierał ja, karmił, czasem zabrał na piwo a w zamian za to ruchał w kazda dzióre dowoli kiedy mu sie chce.

Gość trini
przeraza mnie to co sie teraz z malolatami dzieje....

Gość obwarzanka
trini nie jesteś sama :O

Gość abeca..........
stonki chłop miał kase. ubierał ja, karmił, czasem zabrał na piwo a w zamian za to ruchał w kazda dzióre dowoli kiedy mu sie chce.

Gość głupia mała dupo
do słownika, ortografię szlifować, a nie dupy dawać! :O

Gość julcia856942
W sumie to się wam nie dziwię, że pioszecie, że nie rozumiecie, że napisałam,że nie chcę byc gorsza od tam tych... ale spojrzenie nastolatki i starszej kobiety na świat jest inny. przykładem na to jest to, że młode dziewczyny w wieku, chodźby 19 lat kupują sobie masę, markowych unrań, żeby wyglądać lepiej od koleżanki, chcą być lepsze od siebie(tak jest ze wszystkim, kosmetyki, która pijechała wsześniej na dyskotekę i masę innych takich głupot!!!) Później już starsze kobiety nie zwracaja na to uwagi, zapewne mądrzeją...

Gość julcia856942
Boże, jaka ja jestem głupia !!!!!!!! 😭

Gość czas leci a my jak male dzieci
przeraza to własnie jest spoko, mam 27 lat, dobra prace a co za tym idzie niezle wypłaty. jak mialem 19 lat interesowały mnie żecz jasna młodsze dziewczyny ale w tamtych czasach mało ktora chciała sie ruchac, takie mocherowe 17 stki. teraz hehe hest kozacko zachodze se na dyskoteke mnóstwo napalonych 17, ja przy kasie pije se "łiskacza z kola" małolatki tylko obcinaja. wypija po 2 piwka robia sie odwazne zagaduja albo sam zaczepiam. po wspolnie spedzonym wieczorze i wypitych paru drinach zqbieram na chatke albo biore numer tel pospotykam sie max tydzien ( ludzie tydzien takie sa łątwe !!) i jest jebanko i to nie byle jakie, bo małolatki teraz wiele potrafia i sa otwarte na wszelkie propozycje w granicxach rozsadku zecz jasna. życie jest piekne chciałbym miec cały czas 27 lat.

Gość obwarzanka
Raczej nie mądrzeją tylko dojrzewają... A poza tym w moim wieku większość ludzi jeszcze nie dojrzała do pewnych rzeczy, więc Ty masz jeszcze trochę czasu na to... A takie porównywanie i to w kwestii seksu to jest tylko i wyłącznie oznaka niedojrzałości :O

Gość julcia856942
Większość osób, które mnie tu krytukuje to dewoty od Rydzyka;/ Sorry, ale po chuj się wypowiadacie, wasze obleśne, wiejskie teksty nie robią na mnie żadnego wrażenia, może wy się z tym lepiej czujecie, że sobie nawrzucacie osobom na forum, a w rzeczywistości jesteście, zwykłymi,szarymi myszkami. Tak, tak trzeba się przecież jakoś dowartościowywać..

spoko jest niunia nie goraczkuj sie daj mu poruchac sama sie zabaw toz jestes człowiekiem. nie słuchaj tch pizd kiedys szkodowały teraz dopalaja sie ogórkami bo nikt ich niechce.

Gość obwarzanka
Tylko zwróć uwagę, że te szare myszki mają jakieś wartości w życiu i nie mają dylematów typu co chłopak o mnie pomyśli jak się z nim nie prześpię :O

Gość julcia856942
Dla mnie to wy możecie ruchać się po 30 i będzie git. Jak kto woli. Widzę, że tu same dojżałe osby się wypowiadają, ile macie lat? Podstawówka juz skończona, czy jeszcz nie? I nie poszywać się pode mnie!!!!!!!!!!!!Osoba któa to zrobiła sama jest GŁUPIA. Poprostu żal!

Gość obwarzanka
Więc zastanów się kim lepiej być szarą myszką, która się szanuje czy 15-latką niedojrzałą i mającą dylematy na poziomie... :O

julcia dawaj namiary ja cie zerzne bez zadnego ale, przez tydzien nie usiadzieszna dupie.

Gość Wiosenna Sasanka
Julcia mój narzeczony miał przede mną 2 dziewczyny,które kochał. Z każdą był ponad rok,a one wcześniej zanim wyznali sobie miłość uprawiały z nim seks. Poza nimi spał z mnóstwem lasek,które przygodnie poznał lub był w krótkich związkach. On ma teraz 28 lat, ja 23, jesteśmy razem prawie rok i NIE KOCHAMY SIĘ bo ja nie jestem gotowa. Nie wynika to z religijności, lubimy niektóre ostre rozrywki, ale mój mężczyzna szanuje moją decyzję i NIGDY nie naciskał, nie wspomniał nawet,bo rozumiemy się w łóżku i na pewno poczuje,kiedy będę gotowa. A ty poczekaj ze 2 lata, może bo teraz to koleś może do więzienia iść, jak Cię przeleci.

wiosenna albo sciemniasz albo jutro zgłos sie do jakiegos kółka łowieckiego niech ci obetna te jebane rogi bo twoj facio na bank se kogos dyma na boku.