Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

kto ma łatwiekj w swerze uczucioewj

Polecane posty

Gość usuń go z profilu
czy naprawdę nie potrafisz napisać nawet tytułu bez błędu? :O

W sumie to nie wiem. Teoretycznie latwiej maja faceci bo to oni przeciez zaczepiaja. dziewczynie to nie wypada.

ja uważam że dziewczyny zawsze mają łatwiej muszą się starac bo to facet ma niby się sarac

Gość Maria_pia
Ja mysle ze latwosc czy trudnosc w nawiazywaniu znajomosci z plcia przeciwna nie zalezy tyle od plci co od poczucia wlasnej wartosci i atrakcyjnosci. Czy to chlopak czy dziewczyna jesli czuja sie pewni siebie to nie beda miec problemow z tym by okazac plci przeciwnej ze maja ochote na znajomosc.

Gość SFERZE a nie swerze
odechciewa się czytać

Gość mrowka_robotniczka
Ale bycie ze soba zaczyna sie od zawarcia znajomosci.

ale tu pewnośc siebie nie ma do rzeczy bo gdy ktoś jest nie atrakcyjny to pewnośc siebie nie zrobi z niego super gościa

Gość petrunia. com
c.r.e.a.m -- mylisz sie. Jesli ktos jest pewny siebie to prawie automatycznie sprawia ze i inni tak o nim mysla. Jeden z przykladow to moj wlasciwie ex facet, ktory byl naprawde nieciekawej urody, ale ktory mial taka gadke i taki sposob bycia ze kazda do niego lgnela a on przebieral w kobietach. Na dzien dzisiejszy myslac trzezwo naprawde ci mowie: byl brzydki, ale te pare lat temu to plakalam z jego powodu. O atrakcyjnosci nie swiadczy jedynie wyglad. Jest to jeden z elementow ale inne to tez co sie soba reprezentuje, co sie ma do powiedzenia, jaka sie ma osobowosc, to "cos". Spojrz na tych aktorow, piosenkarzy--ludzi sukcesu. Z urody polowa z nich wcale nie jest taka super. Ale to jak oni potrafia przekonac do siebie ludzi spiewem, graniem. Ta aura sprawia ze uznawani sa jako bozyszcze.

aktorzy piosenkarze to mają dużo kasy i dlatego dziewczyny na nich lecą

Gość petrunia. com
c.r.e.a.m ---- Oni maja nie tylko duzo kasy ale iez i charyzmy. Dlaczego ich piosenki sa tak chetnie sluchane, dlaczego dziewczyny wieszaja sobie ich plakaty w pokojach, bo emanuje z nich ta ich charyzma ktora porazaja innych. Zreszta ich przyklad to jeden z wielu. Pisalam wyzej o moim ex facecie co byl naprawde niezbyt ladny z urody ale mial taka gadke ze nie jedna sie spoarzyla na nim i wsrod nich bylam tez ja. A wcale nie byl bogaty. Byl po prostu tak przekonany jaki to on super ze i inne w to wierzyly. Jeszcze innym przykladem jest moj maz, ktorego jak poznalam to wcale jego wyglad nie powalil mnie na ziemie. Powalilo raczej to ze byl pelen kultury a jednoczesnie byl taki zdecydowany, byl cieply, opiekunczy i sprawial wlasnie takie wrazenie, ze z nim to nic zlego sie nie stanie. Ale te rzeczy byly w nim a nie wynikaly z jego wygladu.

Gość Ju...
Najłatwiej mają bezuczuciowi - zarówno mężczyźni, jak i kobiety.:P