Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratkaq3424

Boze jak ja nienawidze ludzi

Polecane posty

Gość kratkaq3424

popatrzcie ,chodze do liceum i mam w klasie taką dziewczyne,dosc spokojną ,corke policjanta,ogolnie wporzadku,i mam tez takie ,,cudowne" kolezanki ktore uwielbiaja innym robic przykrosc itp Istniej portal Nasza Klasa,ta dziewczyna pierwsza powiedziala ze nie chce miec konta tam,poprostu ja to nie bawi,wydaje mi sie ze kazdy ma prawo do decyzji.I co widze??moje jakze cudowne kolezanki i koledzy dali zdjecie tej dziewczyny bez jej zgody,dali durnowaty opis i cholernie niefajnie komentarze:(albo ja nie pasuje do ludzi albo ludzie do mnie:(przeciez to chamskie i nie uczciwe;(Eh

Gość tak - masz rację
to chamskie i głupie :o

niestety tacy są ludzie ;/ chamscy i czają się tylko jak skrzywdzić innych ludzi...powiedziałaś koleżance że oni wstawili jej zdjęcie ...ogólnie to nie mają prawa i można ich o to pozwać do sądu ...

Gość kratkaq3424
tylko co ja mam jej powiedziec??eh:( nienawidze tej klasy:(;(CI ludzie w tym roku bedą mieli po 18 lat(ja nie bo rok wczesniej poszlam)a czasem mam wrazenie ze ja ich kompletnie nie rozumiem:(:(

pojebani są i tyle...powiedz koleżance co oni zrobili uprzedzając że nie chcesz żeby ktoś wiedział że jej powiedziałaś bo mogli by dokuczać tobie ...

Gość
chyba grupowo go nie zamieszczali? jeden geniusz się znalazł a reszta przyklasnęła... nastolatki ale pocieszę Cię, że życie weryfikuje kto ile jest wart, bez względu na to czy był popularny w liceum

Gość kratkaq3424
tylko problem ze tacy ludzie sa niszczeni,wiem co mowie,cale gimnazjum bylam tepiona za to ze bylam corka nauczyciela,myslalam ze sie uwolnie od tego ze nie jestem akceptowana ale jak widac nie..Akurat zycie tak pokierowalo ze trafilam do klasy do ktorej byl moj wrog;)moja cudowna kolezanka Eh..ja tam sie o siebie nie martwie,zyje swoim zyciem,zdala od klasy i juz potrafie sie obronic,ale sa ludzie w tym ta dziewczyna ktora nie umie

Gość kratkaq3424
taka jedna dziewczyna umiescila w swoim profilu i oczywiscie reszta dodala komentarze

Gość powiedz jej o tym
ona z tym moze iśc do sądu tym bardziej jak ma ojca policjanta

;/ tez byłam gnębiona...przestałam się przejmować tymi ich głupawymi gadkami ...

witaj! ja tez chodzę do liceum mam w klasie podobną sytuacje jest kilka dziewczyn które myślą ze są Bóg wie kim a tak naprawdę to nikt nie chce z nimi rozmawiać. Wydaje mi sie ze ja jestem lubiana w klasie bo jestem porostu sobą aa one cały czas obgadują mnie za plecami .. i jest mi zawsze przykro jak to do mnie już dochodzi .. wszyscy ludzie są fałszywi egoistyczni jaa również NIENAWIDZĘ LUDZI !! w szkole jest dziewczyna ktora jest w ciązy moim zdaniem no coz stalo sie osobiscie znam tą dziewczyne wiem ze jest dlugo w zwiazku ze swoim chlopakiem noo i wiem ze dadza rade to moglo przydazyc sie kazdemu .. aa wszyscy do ookola obgaduja ją ze jest dziwką itd aa sami wszyscy nie lepsi.. taa przynajmniej stanela przed obowiazkiem .. aa one mowią ze by usunely bo to wstyd ..

Gość kratkaq3424
az przykro mi sie przyznac bo sama jestem wkurwiona na siebie za to, ze to ja robie ludziom takie swinstwa. Wiem, ze to niemoralne i nieetyczne, ale cos mnie pcha ku temu by gnoic innych. To ja podszylam sie pod nia na naszej klasie i czesto tez podszywam sie pod ludzi na kafeterii. Wybaczcie mi te spowiedz i tylko czasem nic mi nie radzcie... Wezme deprim, moze mi troszke pomoze. Ale ryczec mi sie chce od kilku dni

Gość kratkaq3424
pixi jak chcesz zawsze mozemy pogadac,a ten podszyw na dole obrzydliwy.

Gość podszyw kratqi
nie jestem zaden pixi tylko wkurwiaja mnie takie teksty pseudo-purytanskich, samarytanskich, zgorszonych i Bog wie co jeszcze panienek. To tyle w temacie. Po jaka cholere piszesz takie rzeczy na forum dla wykolejenców? Chcesz to wyrzucic z siebie to idz do psychologa albo do... księdza :P

Gość kratkaq3424
eh:(:(niemialam z kim o tym pogadac dlatego napisalam tu:(

Gość podszyw kratqi
jest w internecie bardzo duzo miejsc gdzie mozna pisac o takich rzeczach i otrzymac fachowa porade... a to forum jest dla zboczenców lub frustratow.

Gość Koluz
sory ze pisze juz po terminie ale co do jednego z opisu ludzie wlasnie tacy sa robia wszystkim na zlosc osmieszaja ich a czasem nawet zabijaja myslicie ze przez kogo jest zlo na tym swiecie przez zwierzenta ktore zabijaja w celu samoobrony przez czlowieka i tylko przez niego choc nie kazdy taki jest

Gość malyynaMA1
dajcie mi zajebiste forum o nienawisci do ludzi heh wykarze sie:))jestem ekspertem w autodystrukcji ludzkich psychik,w antymotywacji,marze o nietykalnosci prawnej wtedy bym wszystkich zapierdolila...no zostawila bym tych ktorzy czuja taka sama odraze jak ja do tym malych ziemskich gnid:)

Gość ron_on
Ja też nienawidze ludzi. Przykład odnośnie Naszej-Klasy. Niby miejsce publiczne, ale jak wejdziesz na czyjś profil to możesz spodziewać się wiadomości w stylu "kto ty, czemu wchodzisz na mnie" itp. Pipierdo***cy nie wiedzą, że portal to miejsce publiczne. Czego jeszcze nienawidze. Nienawidze ludzkiej hipokryzji, dopasowywania zdania do sytuacji. Nienawidze tej cholernej obłudy, zupełnie bezpodstawnego krzywdzenia kogoś bez kompletnie żadnego poczucia winy. Nienawidze masowej tandety - popu, "mody" i wychwalania tego jako najlepsze, mimo iż jest to najgorsze. Nienawidze ludzi!

Gość mała niezdarna
niby żyjemy w demokratycznym państwie a i tak ulegamy propagandzie, przykład: wspomniana NK - przecież to chore. Nie chcę takiego świata:(

Gość EwelinaKraków
Ja nienawidze mojej klasy . Powoli koniec roku , wychowawca płacze a ja się ciesze jak głupia że to już koniec tej masakry ! Te dzieci są takie tempe , ze nawet na lekcji o sexie cały czas słychać głupie komentarze ! A mają 16 lat ;/ . Kurwa dziewczyny to dwulicowe szmaty , chłopacy zboczone pedały . Wyzywają się nawzajem , ciągle tylko słychać wyzwiska , kurde jak w przedszkolu . Mam tylko jedną przyjaciółkę w klasie , która również ich nienawidzi , więc na każdym kroku gdy jesteśmy same , to wyzywamy ich od najgorszych ;) ! Kupiłyśmy sobie zdjęcie klasowe i rzucamy rzutkami .. i tylko czekamy na koniec roku i nawet nie wiecie jaka to będzie przyjemność zobaczyć jak to zdjęcie się pali ! ;) ! Pozdro : * P.S ulżyło mi ! ;D

Mnie.. nie nazwalabym tego gnebieniem ale w szkole zawsze sie czepiali.. ze mam wszystkiego za duzo.. Jak dzis pamietam tekst: Ona spi na pieniadzach. Co mnie niezle wkur**ało, bo nigdy niczym sie nie wywyzszalam! Ale olałam ludzi nie przejmuje sie opinia innych, totalna olewka jest najlepsza ;)

Gość gttt
a przede wszystkim nie ufac ludziom...najwiekszy bol to zostac zranionym przez przyjaciela..i ja niestety tego doswiadczylam:(