Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijka

tabletki antykoncepcyjne Yasminelle!!!

Polecane posty

Gość hijka

Komu pomogly na tradzik (lekki) i strasznie tlusta cere?????? czytam opinie i widze ze niektore osoby mialy gorzej:( nie wiem czy brac czy nie... ten kto bierze niech sie wypowie w tej kwestii :) pozdrawiam

ja biore te pigułki.na poczatku wyskoczylo mi kilka krostek,ale teraz juz jest dobrze.nowe sie nie pojawiaja,a mialam z tym problem.podobno organizm musi przyzwyczaic sie do pigułek.zauwazylam tez,ze nie mam ochoty na slodkie :) co mnie bardzo cieszy.

Gość hijka
dziekuje za zainteresowanie..a mialas tlusta cere?? bo ja mam glownie krostki na brodzie no i ta tlustosc cery...dzisiaj kupilam te tabletki i troche sie przerazilam jak czytam fora...:( ze wielke pogorszenie...poprzednio bralam jeannie ale wlosy mi wypadaly...

chyba mam cere mieszana,sadzac po strefie "T" zawsze przed miesiaczka na brodzie wyskakiwala mi wielka i uciazliwa dioda :) kiedys wyskakiwala na czole lub na bokach czola.na kazda z nas przypadaja inne skutki uboczne,przyjmuj te piguły przez 3 miesiace i wtedy okaże sie czy sa dla Ciebie dobre.powodzenia.ps. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3404722 tu kobitki chyba sa lepiej obeznane niz ja :) powodzenia.

Gość hijka
ktos jeszcze?? to dla mnie wazne..bo nie wiem czy zaczac je brac.. a jak juz to musze od dzisiaj;/....nie chce wysypu po nich!!!!:(

Gość do autorki.....
moja kolezanke po mich wysyfilo,ze sie tak wyraze. ja je zazywam od 4 miesiecy i uwazam,ze sa ok, cera sie nie popsula.pozdrawiam

Gość ja tez uważam ze nie
psuja cery ale nie miałam wczesnije z nia problemow

Gość hijka
no ehhh ...nie wiem czy brac czy nie...:(:(....w skutkach ubocznych za czeste pisza ze tradzik...ehh porazka..:(moze sie jeszcze ktos wypowie??