Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiziak150

Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa w LUBINIE???

Polecane posty

Gość fiziak150

za miesiąc wyprowadzam się z Wrocławia do Lubina i będę musiała znaleźć nowego lekarza prowadzącego moją ciążę dlatego byłabym wdzięczna za wszelkie wskazówki:)

Gość Stokrotka__28
Odpowiedź jest tylko jedna: Robert Nowacki przyjmuje w centrum zdrowia kobiet Femina. chcesz pogadać napisz maila marlenamse4@poczta.onet.pl

Gość fiziak150
Bardzo Ci dziękuję:) coś już znalazłam na temat tego właśnie lekarza i widzę, że jest polecany przez pacjentki:) czy w tej Feminie lekarze przyjmują tylko prywatnie?

Niestety przyjmuje wyłącznie prywatnie, o ile pamiętam przyjmuje również w Medikusie na Leśnej, nie wiem gdzie ci będzie bliżej bo nie wiem na jakiej ulicy będziesz mieszkać, jednak jeśli byś chciała rodzić w Feminie to lepiej chodzić tam i obeznać się ze wszystkim :). Mnie prowadził bardzo dobrze, lekarza z tak wielkim sercem ciężko znaleźć. No i z takim wykształceniem. Rodziłam również w Feminie i wszystko super.

Gość fiziak150
Będę mieszkać na Ustroniu czy jakoś tak:) a to, że będę rodzić w Feminie, to już przesądzone;) mam jeszcze tylko pytanie czy ten lekarz, to doświadczony ginekolog? w jakim mniej więcej jest wieku? w sumie to dobrze byłoby zapisać się już do gina, który będzie przy porodzie:) chociaż szczerze żałuję, że będę musiała zrezygnować z mojej gin we Wrocławiu, bo babka jest naprawdę dobra...

Ginekolog wg mnie b. dobrze wykształcony i doświadczony, jest kierownikiem Feminy, ma zrobiony doktorat. Ma 43 lata.

Gość fiziak150
No to chyba już znalazłam lekarza:) mam tylko nadzieję, że nie będzie problemu z dostaniem się do tak dobrego gina;) dzięki wilelkie i pozdrawiam:)

Gość fiziak150
Jeśli jeszcze mogłabym spytać: ile kosztuje wizyta u tego lekarza? albo ogólnie - ile kosztuje wizyta u ginekologa w Lubinie?

bardzo dobra jest dr. Baszak. Pracuje na Jaczewskiego przyjmuje na ul. kaprysowej. Swietna, rozumiejąca i wie co robi:)

Zykła ginekologiczna usg + wydruk, badanie, cytologia 110 zł Położnicza u tego lekarza z ugs 70 zł (co wizyte robionę jest ugs) Możesz sobie również zafundkować usg 3 D ale to już za dodatkową opłatą, płyta + zdjęcie 150 zł. Poród 600 zł przy pobycie w sali 2 osobowej z łazienką, cesarka na życzenie koszt ok 1500 zł choć nie jestem pewna bo mogła cena się zmienić ( w 2006 tyle płaciła moja znajoma), jeśli wyjdzie okoliczność że trzeba robić cesarkę ze wskazań bo się nie dasz rodzić naturalnie to oczywiście ponosisz koszt 600 zł za pobyt. Porody są bezpłatne bo mają refundację z NFZ natomiast pobyt właśnie kosztuje 600 zł W pokoju 2 osobowym jest w pełni wyposażona łazienka łącznie z przyciskiem alarmowym, są dwa drewniane łóżka z pilotami (ustawiasz kont ułożenia materaca), stoli i krzesła, laktator elektryczny Madela, przewijak, pieluszki, dwie poduszki do karmienia oraz fotel do karmienia. Dziecko jest ubierane w ich kaftaniki i rożki, pieluszki są dostępne cały czas, mleko sztuczne również na zawołanie gdyby był problem z pokarmem. Położne zawsze normalne o każdej porze dnia i nocy, dziecko jest cały czas przy tobie, w przypadku cesarki pierwszego dnia na noc zabierają, potem już zajmujesz się sama. Codziennie jest obchód lekarzy: ginekolog, nenatolog, pediatra, anestezjolog (gdy jesteś po cc), pediatra jeszcze potem przychodzi po południu. Musisz mieć aktualnie podbitą książeczkę ubezpieczeniową, ostatnie wyniki jak najbardziej aktualne, znać nazwisko przyszłego pediatry do którego będzie zapisane dziecko - to oczywiście ci potrzebne jak pojedziesz rodzić :) Ja byłam super zadowolona. Ps. nie słuchaj bzdur w stylu że jak coś z dzieckiem nie tak to wiozą do legnicy bo z Bema (miejscowy szpital) nie ma z feminą podpisanej umowy. Zadałam sobie trud i osobiście spytałam o te sprawy, lekarz nie był zdziwiony że są takie plotki, powiedział tak: że mają sprzęt do ratowania noworodków pełny inkubator i respiratory (na własne oczy widziałam), po drugie Bema nie ma patologi noworodków więc sami wożą dzieci do Legnicy bo tam jest bardziej specjalistyczny szpital. Przy porodzie może być z tobą mąż (przy cesarce nie), po porodzie męża i dzidziusia zabierają do specjalnego pokoju gdzie mierzą ważą szczepią malucha jest możliwość nagrania tego na kamerę lub zrobienia zdjęć. Obsuła jest bardzo miła i nikt z niczego nie robi problemu, za tą cenę chyba warto.

ps ja mieszkam na Polnym więc niedaleko Ustronia Pediatrę polecam z czystym sumieniem w Medicusie na Armii Krajowej dr Gruszczyńska - jest świetna

Gość fiziak150
Super! naprawdę dziękuję Ci za poświęcenie mi czasu i tak wyczerpującą odpowiedź:) Synka masz widzę ślicznego i starszy będzie od mojego dziecka o 2 lata, bo też mam termin na początek sierpnia:) dzięki i pozdrawiam:)