Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różunia

Konto interentowe z tanimi przelewami

Polecane posty

Gość Różunia

Słuchajcie, jakie konto internetowe byście mi poleciły takie, żeby darmowe były przelewy - będę tego potrzebowała niedługo. Najlepiej, żeby dało się je założyć całkowicie przez internet bez chodzenia do banku, nia mam na to czasu.

inteligo i mbank prowadzenie inteligo to 99 gr miesięcznie za kartę i 99gr za przelew do banków innych niż inteligo i pkobp. poza tym ma najwięcej bankomatów (pko bp) mbank - prowadzenie 0 zł, przelew 50 gr do innych niż mbank. wypłaty z bankomatów euronetu których jest ponad 2x mniej niż pko bp

nie wiem jak jest teraz ale ja kiedys korzystalam z mbanku i bylam zadowolona.. przyslali mi papiery do domu do podpisania

Gość pko śmierdzi moczem

umowy przywozi kurier, przy nim podpisujesz umowę i dostajesz m.in. kartę do bankomatu i kartę kodów

Jak masz konto Inteligo i wyciągasz pieniądze z bankomatu 4,50 ci za tę operację odciągają.Rozbój normalnie.:-)

Gość darmowe przelewy
w mbanku maja wprowadzic (jesli juz nie wprowadzili) darmowe przelewy

jeśli się nie mylę to w agencjach pko bp też można wypłacać kasę z inteligo (za darmo)

A jeszcze jak wypłacasz powyżej jakiejś kwoty to ci kasę blokują.

Potrzebowałam na naprawę samochodu i z konta pobrałam 1200zł.A zniknęło mi 2200.Pani w agencjii mi powiedziała,że tak robią.Blokują pieniądze na jakis czas .Nie wiem dlaczego.:-(

Gość Xiążęca
@Płatek banki blokują pieniądze po wypłacie, jeżeli mają podejrzenia że mogły zajść jakieś nieprawidłowości przy księgowaniu transakcji. wtedy dla bezpieczeństwa blokują pieniądze na koncie. może w Twoim wypadku miało miejsce coś podobnego? A co do konta z darmo przelewami, nikt nie wspomniał o ING, a tam też jest podobne konto

Gość sycylka
ano jest, nazywa sie direct i najciekawsze w nim jest to ze wszystko, co wlasnymi rekami zlecasz przez internet - zlecenia stale, przelewy, ale tez prowadzenie konta - nic nie kosztują