Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juli-ana23

Czy przydatny jest waszym zdaniem bujaczek-leżaczek?

Polecane posty

Gość buahahahahahaha
U nas to była rzecz podstawowa. Wszedzie w tym bobasa nosiałam za sobą i wszytko mogłam zrobić. Np. zmywałam lub gotowałam a Mały siedział obok w bujaczku. Super sprawa.

tez mi sie tak wydaje:) tymbardziej, ze mala ma 2 miesiące i jeszcze nie siedzi zeby np. ja wsadzic do takiej domowej huśtawki:) a taka wlasnie dostala kilka dni temu na chrzciny, i pewnie za pol roku ja do niej włoze:P

Gość mamusineabc
dla mnie to był zbedny wydatek, bo miałam fotelik-nosidełko samochodowe, z pasami spełnia podobna funkcję.

dla mnie taki leżaczek to była podstawa.Mała uwielbiała w tym siedzieć a ja miałam pewnosć,że nigdzie nie spadnie.Do tego od 4 miesiąca mogłam w nim krmić małą łyżeczka ,bo tak sama siedzieć w krześle jeszcze przecież nie potrafiła

Gość Diego M.
Ja mysle, ze to zalezy od dziecka i ogolnych przyzwyczajen. My mieszkamy z rodzicami, dlatego nigdy nie bylam sama z niemowlakiem. Jak musialam cos zrobic, dzieckiem zajmowal sie ktos inny. Gdy zafundowalismy mu lezaczek, tylko sie zdenerwowal i lezaczek poszedl w kąt....

Gość do goryyyy
wpisz sobie bujaczek w opcje szukaj jest sporo opini

Hej. Ja mam taki prost leżeczek, ale dla nas to podstawa.Mogę swobodnie z nim chodzić po całym domu. W moim jest regulowane oparcie tak że mogę swobodnie w nim karmić. Niestety fotelik samochodowy w moim przypadku się nie sprawdził, gdyż mieszkam na 4 piętrze i nie wyobrażam sobie noszenia go z samochodu do domu. Mój maluch ma 4,5 miesiąca i jeszcze korzysta z tego leżaczka więc polecam.

a czy noworodka , niedlugo po urodzeniu mozna wlozyc do takiego uniwersalnego bujaczka do 19 kg...? ??

hej. ja bym noworodka nie włożyła, tym bardziej że on i tak prawie cały czas śpi. Mój maluch zaczął z niego korzystać jak miał ok 1,5 miesiąca.

ja kupilam zwykly za niewielkie pieniadze a potem tak zalowalam :( byl źle wyprofilowany i jak zapinalam malą pasami to te pasy zaslanialy jej uszy i wgniataly jej sie w buzie... nie lezala w nim ani chwili. caly czas lezała w foteliku samochodowym... teraz kupie z fisher price bo wiem ze to rewelacyjna sprawa taki dobry lezaczek :)

Gość nie czytałam postów
ale miałam bujaczek i był niezawodny nie ma chyba nic lepszego

Gość Kulkaaaaaaaaa
ej ty mamani ty se lepiej kup jakis sensowny aparat bo te twoje zdjecia sa tragicznej jakosci a moze on i dobry tylko ty nie umiesz sie nim posługiwac co?

ja chce kupic teraz taki http://www.allegro.pl/item306185223_lezaczek_fisher_price_rainforest_k2565_od_ss.html wydaje sie fajny :) wiem ze i tak dlugo z niego dziecko nie bedzie korzystac bo nie wyobrazam sobie teraz mojej zbójnicy w lezaczku chyba bym ja musiala tasma klejaca przylepic :D:D:D:D widzialam w tv takie fajne hustawki dla noworodków takie calkiem lezace, niestety nie widzialam czegos takiego na allegro a mysle ze to tez moze byc fajny pomysl.

Gość W imieniu MaMani
spadaj na drzewo:)

Gość W imieniu MaMani
to było do Kulkaaaaaaaaa

MaMani to chcesz kupic sam lezaczek, bo mi zalzy zeby to byl takze bujaczek. Mialam taki pozyczony od siostry ale musze jej oddac bo potrzebuje dla swojego dziecka a mi to naprawde pomagalo. Jak już nic nie dawalo rady na jej wycie- bujaczek byl niezawodny. A taki bujaczek mozna rozłozyc do pozycji leżącej, moje dziecko juz niestety tak nie spi jak na początku. Dziekuje za opinie:*

[czesc} ja miałam ten pierwszy bujaczek co pokazała autorka tylko z innymi zabawkami, dokładnie ten: http://www.allegro.pl/item309299599_fisher_price_fotelik_bujaczek.html tylko że prawie dwa lata temu był chyba tańszy.. ale powiem Ci że był super! u nas wibracje się nie sprawdzały bo tylko denerwowały małego za to funkcja bujania się bardzo przydawała, czasem Jaś potrafił w nim zasnąć. do tego ten materiał nie wiem z czego ale nie przyjmuje plam, o sziwo i dość szybko schnie. ma tylko jedną wade: niby jest do 18 kg ale jak Jaś miał ok 10 i zaczął się po nim wspinać to fotelik (tak jak na ostatnim zdjęciu) nie był stabliny - ale takich akrobacji to chyba żaden fotelik nie ustoi) i tak używaliśmy go pół roku, może 8 miesięcy a potem mimo że \"zapas wagowy\" pozostał sprzedaliśmy go, ale i tak było warto go kupić :)

ja tez mam lezaczek fisher price i bardzo polecam, ja mojego malego wlozylam do niego od 2 tyg zycia i tak juz do dzis w nim sie buja, jak sie go odpowiednio ustwai to jest calkiem lezaco, ale ja bardziej go uzywam jak maly jest po jedzeniu to zeby mial glowe wyzej.