Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litera medyczna

Ludzie, ktorzy nie segreguja odpadow, to najwieksze kmioty

Polecane posty

Gość Litera medyczna

Maja w dupie ochrone srodowiska, wszystko im jedno. SKad biora sie takie lenie? Niekotrzy nie rozumieja, ze nie nalezy tylko niszczyc.

jestem kmiotem !! przyznaje sie ze segregueje ale dzis pojemnik na szklo byl tak zapchany ...ze wyjebalam butelki na zwykly smietnik

nie ma przymusu, żeby segregowac cokolwiek. każdy robi to, co uważa za słuszne...

Gość kwiatek z plastiku
ok, sa pojemniki na szkło, na plastik , na papier (nie jestem pewna, bo mieszkam za granicą), ale po co oddzielac np. puszki od skór po bananach, jesli śmieciara i tak to wrzuci wszystko razem ? tak jak we włatcach móch

u mnie na osiedlu są osobne pojemniki na wszystko, ale zgadzam się z kwiatkiem z plastiku - po co oddzielac cokolwiek, jeśli wszystko i tak leci do jednego kontenera w śmieciarce?

chyba nie leci. u mnie zabierają osobnymi ciężarówami szklo, plastik i papier

a widzisz, u mnie leci do jednego kontenera. kilkakrotnie już to widziałam :o jak się zapytałam w końcu po co segregacja, to panowie śmieciarze mnie wyśmiali. taki kraj :o

Gość forever young jego ulubiona
co z tego że ja segreguję, skoro na miejskim wysypisku nie segregują-może za parę lat...tak mi powiedziano. czyli moje segregowane smieci lecą w jeden syf