Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co myślicie o takim zachowaniu...

Polecane posty

Gość

Zacznę od tego, że nigdy nie dostaję prezentów z zaskoczenia - zawsze prezent wybieram sobie sama, tzn. wszyscy zmuszają mnie żebym szła z nimi do sklepu i pokazała co chcę... jest to częściowo moja wina bo jestem dosyć wybredną osobą. No i właśnie zbliża się to głupie, komercyjne święto, którego nazwy nie wymienię bo wielu kafeteriuszy ma na to słowo uczulenie :) Nie oczekiwałam drogiego prezentu, upatrzyłam sobie fajny zestaw olejków i soli do kąpieli za 50 złotych. Przez kilka dni machałam mężowi przed oczami gazetką promocyjną, wzdychałam jakie fajne te olejki :) wiem że to głupie ale chciałam żeby raz w życiu kupił mi coś sam. Niestety... dzisiaj mówi do mnie, że może jutro pojedziemy kupić coś z wiadomej okazji ;) dla mnie. Ja nie chcę sama kupować dla siebie prezentu walentynkowego :( jestem zła i rozczarowana. Znowu chce pójść na łatwiznę.

Gość ciesz sie ze w ogole pamieta

Gość trzeb a tak
ja mam to samo..i znam ten ból kilka tyg.temu miałam urodziny ,poszlismy do sklepu i miałam sobie coś wybrać. Zastawiłam na mojego kochanego pułapkę i wybrałam pierścionek za prawie 500 złotych. :) dziś zapytałam czy wybieramy się na zakupy zrobić prezenty na walentynki a on na to,że zrobi mi niespodzianke i sam coś wybierze.No i udało się :)

No coz...mysle, ze troche przyzwyczaiłas meza do tego:) Ale prawda jest taka, ze zadne aluzje do nich nie docieraja i trzeba mowic prosto z mostu...echh...

Gość
ech... mówiłam mu przy okazji imienin że nie będę wybierać sama... wtedy nie kupił mi wcale prezentu tylko kwiaty w ostatniej chwili :o czy tylko ja mam się starać?

Gość na dystans
rozpuscilas go ale nie ma powodu do paniki, facet uczy sie do konca zycia. Powiedz mu ze chcesz zeby Ci wybral cos sam i ze nie bedziesz juz kupowala soebie sama prezentow. Bylo trzeba stawiac granice jak pierwszy raz wpadl na taki pomysl! A teraz masz !