Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak mam powiedziec chlopakowi ze nie moge polykac jego spermy?

Polecane posty

kurde tyle czasu zabawialismy sie bylo ok (2lata) ale od jakiegos czasu jego sperma mi przeszkadza- tak to tylko nie smakowala (nie wiem czy to mozliwe ale bolal mnie po niej brzuch) a wczoraj mialam odruch wymiotny! dobrze ze nie zobaczyl. wydaje mi sie ze z kazdym razem jest coraz gorzej. hmm jak mu to powiedziec zeby nie poczul ze sie go brzydze czy co?

Gość ja też lubie czerwony
zapytaj go co jadł...

Gość ghfe
trudna sprawa.jak tryska to wyciagnij go z ust albo powiedz zeby ci dal znac kiedy bydzie tryskal

no to zapyta dlaczego:D

Gość ghfe
a to raczej nie mozliwe ze cie bolal po spermie brzuch . Bo nie zawiera ona nic szkodliwego i latwo sie trawi . Chyba ze na pusty zoladek ja bralas.

no ja wiem ze ona w sobie nic nie ma - z tym ze ja ogolnie mam problemy gastryczne i czasami nawet powietrze mi szkodzi.

Gość p25
i od powietrza podobno można przytyć...

Gość ghfe
przeciez nie zawsze musisz polykac . Powiedz mu ze wolisz jak konczy w roznych miejscach . Albo ze bardziej cie kreci wytrysk na piersi .

he w sumie niezly pomysl

Wiesz, straszne świństwo z twojej strony, że nie chcesz pić jego spermy. Świadczy to tylko o tym, ze nie kochasz go w ogóle, gdyby moja dziewczyna nie chciała pić spermy i lizać rowa pogoniłbym ją w pisdu.

Gość elwiraaaa
bzdury total...nie każda dziewczyna bierze do ust..a co dopiero połyka!!!! ja nie połykam, bo się brzydzę i uważam, że nie każdemu psuje to samo..dodam, że kocham swojego faceta ale spermy... nie połknę!!!!

Gość elwiraaaa
po prostu powiedz prawdę i tyle, jak kocha to zrozumie.

Gość trelele5
pij jeszcze jego siku i jedz jego kupe nasienie to tez jak odchody - smacznego zycze

Gość buahha
.nie każda dziewczyna bierze do ust. chyba tylko dziewice nie biora albo staruszki po 60 -tce. Jesli chodzi o polyk to rzeczywiscie nie każda to robi.

Gość buahha
pij jeszcze jego siku i jedz jego kupe nasienie to tez jak odchody - smacznego zycze poucz sie anatomii czlowieka kal i mocz to odchody . NAsienie i slina to nie sa odchody.

oj kurw.. w dupie mam poczucie moralne jakis moherow czy mlodziezy wszechpolskiej. chodzi mi o moj problem i naprawde gdybym chciala sluchac tekstow o siku i kupie poszlabym do rydzyka. co cie interesi co ja robie w sypialni? nie pasuje ci to nie czytaj i wejdz sobie na inny topik.

powiedz ,ze masz odruch wymiotny..przecież nie musisz jej połykać..wypluj do kibla albo niech robi ci na brzuch czy gdzie tam lubicie i niech facet przestanie jeść świństwa albo mniej gorzały;)

hehe :) nie wiem co by musial jesc bo zaden smak mi nie psuje-czy slona czy slodka czy naawet taka prawie bez smaku;/

Gość izkaa mała
nie odchody ? to sam syf a wy nam lizcie jak mamy okres

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nigdy nie polykam bo nie wyobrazam sobie jakos tego;/ raz tylko skonczyl w ustach ale od razu wyplulam bo jednak nie moglam przelknac a byla to chwila emocji:) Moj partner to rozumie chociaz nieprzestaje namawiac;p;p ale jakos zyjemy i jezeli twoj partner jest wyrozumialy to zrozumie

no wiem ze nie musze ale od lat zdarzalo mi sie to robic, jemu tez to pasowalo i po prostu nie wiem jak mu teraz powiedziec ze nie moge w sposob zeby nie poczul sie glupio

Gość a nie mozesz po prostu
wypuscic tej spermy zamiast polykac

wiesz rozmyslalam nad ta opcja:P:P tylko nie bardzo wiem jak i kiedy zaczac:P

Gość i tyle
Powiedz, że lubisz urozmaicenia i chcesz spróbować czegoś nowego, bo ciągłe połykanie już ci się znudziło, na piersi, brzuch też bywa fajnie...

u mnie jest jest tak ,ze to wszystko zależy od nastroju jakoś ostatnio jednak nie polykam..wypluwam i jeszcze na końcu mowie ..ohyda.. mój się jakoś nie gniewa:D:D

Gość i tyle
ja nigdy nie połykałam i nie mam na to najmniejszej ochoty...chociaż nie mówię zdecydowanie nie, bo zawsze można zmienić zdanie, od razu na samym początku ustaliliśmy, że będzie mi mówił kiedy dochodzi i poprostu celujemy w inne miejsce:-)

Gość feryka
A ja skolei wogóle nie lubie brać do buzi... ale on zawsze nalega.. a ja dla niego zrobiła bym wszystko, zreszta na pierwszy raz tez zgodziłam sie dla niego , nei dla siebei (jednak nie załuje...)