Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadaccccccccccc

wariuje chyba!!!!!111

Polecane posty

nie wiem co sie ze mna dzieje normalnie wariuje jestem wiecznnie z wszystkiego niezadowowolona,niecierpie szczesliwych ludzi jestem o wszystko zazdrosna ,o male niepowodzenie byla bym w stanie zamordowac,maz ma juz dosyc nie wytrzymuje ze mna ,tak na niego krzycze ze na prawde dziwie mu sie ze jeszcze ze mna jest ........boze co mi jest ja taka nie chce byc!!!!!!!!!!!!1

pracuj nad soba, na pewno bedzie lepiej. tymczasem przygotuj dla meza kolacje i ladnie go przepros i powiedz ze nie wiesz co ci ostatno jest. na pewno mu przykro ;-0 trzymam kciuki

no tak ale takie przeprosiny juz slyszy prawie codziennie ja sie nie potrfaie opanowac.................:( nienawidze siebie

ale co cie tak bardzo wyprowadza z rownowagi? moze masz za duzo stresow w pracy itp. to moze wezcie razem wolne i jedzcie sie gdzies odprezyc, wiesz tak zeby skupic sie na was i troche wyciszyc? moze to dobry pomysl? przemysl to sobie jezeli zalezy i na mezu bo kazdego wytrzymalosc kiedys sie konczy :-0 albo przejdz sie do lekarz, moze cos sie dzieje w twoim organizmie. hym a ile masz lat?

26 lat a stresy fakt mam i to nie male ..zdecydowalam ze pojde do lekarza nie potrafie sobie samej pomoc:(

tak zrob, ale przemysl naprawde sprawe urlopu, zrelaksujesz sie wyciszysz i powinno byc lepiej. opoczniesz od dnia codziennego :-) powodzenia zycze i trzymam kciuki :-D