Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sin222

Jak sobie pomysle o kobiecie z przeszłością

Polecane posty

Gość sin222

jak brała do ust parówki innych facetów to nie mogę jej szanować prawdziwa miłość istnieje tylko 1 raz na początku, jak się pomylisz to drugiej szansy nie będzie

gdyby wszyscy mieli takie zdanie jak Twoje świat opustoszałby jeszcze zanim zdążyłby się całkowicie stworzyć....🌼 miłego dnia i myślenia ;)

Gość bzduraaaa
jak brala parowki do ust? a co my mamy powiedziec jak wy \"maczacie\" te wasze parówki gdzie sie da a potem od tej swojej \"jedynej\" chcecie loda..smieszni jestescie!!!

nie wiem, czy to trzeba iśc do pediatry czy do psychiatry z takimi problemami dot. niskiej samooceny i kompleksów na tle seksualnym.... może zacznij od lekarza poz.

Gość bzduraaaa
czyli wg teorii autora 99% osob z kafe skazana jest na samotnosc:P żal mi Ciebie...

ja myślę ,że tu nie ma co żąłować autora tylko życzyćmu szsczęścia....bo będzie mu go wiele potrzeba żeby znaleźć taką nieskazitelnie czystą kobietkę...dobrze że one isteniją...bo inaczej miałby przerąbane...całe życie jechać na ręcznym ;-) pozdrawiam autora i trzymam mocno kciuki ;-);-);-)

Gość black sheep
Niedawno spotkałem kolege z dawnej szkoły,, ożenił się z laską z którą się dawniej zabawiałem (i nie tylko ja). Jak go z nia widzę, z wózkiem, drugie dziecko już trochę większe to jakoś tak sobie myślę - frajer :D, żeby chociaż piekna była ale z wiekiem zbrzydła, tyłek ma gruby ... i ciekawe bo do swoich dawnych dziewczyn zupełnie nie czuje dystansu, tzn tak jakby cały czas były moim kochankami i są na wyciągnięcie reki. :)

Gość Wlasnie ze jest to problem
zalezy czy to byli faceci ktorych kochala, czy tez jakies przypadkowe przygody dla seksu, czy koledzy od seksu i ilu ich bylo. ale jako prawiczek wole kobiety bez przeszlosci. jak sie dowiaduje jaka przeszlosc maja niektore kobiety to chyba zaczynam wierzyc w sens czasow, kiedy czystosc do slubu byla przestrzegana

jak tam samo wolalbym nie obdarzyc uczuciem kobiety, co zle sie prowadzila. milosc to bardzo cenny zasob i trzeba sie dobrze zastanowic zanim sie nia kogos obdarzy, bo to musi sie oplacac. to by bylo pozbawienie sie ambicji, jakbym ja, facet, ktory nie uprawial jeszcze seksu wzial sobie dziewczyne, co miala wielu partnerow, przygody i uprawiala seks analny

jesli autor jest prawiczkiem to niech szuka dziewicy, jesli nie jest, nie ma moralnego prawa szukac dziewicy, ale ma prawo szukac dziewczyny o podobnej przeszlosci do siebie - jesli np. spal z 1 z milosci to niech szuka takiej co spala z 1 z milosci. proste

Po co podnosić ten topic? :P Już wszystko było powiedziane, niech autor szuka swojej dziewicy, ma do tego prawo :) nikt mu nie zabroni... nawet jeśli to nie wynika z zasad moralnych, tylko ze zwykłych kompleksów... po co te nerwy, wykrzykniki itp? :D

Gość yaaaaaa
\"nawet jeśli to nie wynika z zasad moralnych, tylko ze zwykłych kompleksów... \" może po prostu nie lubi urzywanych przedmiotów? mnie się wydaje że jak ktoś chce miec taka dziewczyne to musi mieć bardzo dobrą samoocene, zakompleksione gostki biorą co sie trafi i nie grymaszą :D

wlasnie, jakie kompleksy? to swiadczy, ze facet nie bierze pierwszej lepszej i znaczy, ze nie patrzy tylko na wyglad. kobiety, ktore mialy wielu partnerow przewaznie sa atrakcyjne, ale sek w tym, ze wyglad to nie wszystko. dla mnie, prawiczka, dziewczyna, ktora uprawiala juz seks to zupelni inny swiat, wszystko nas w zasadzie dzieli

Gość Bardziej szczerze
O kobiecie z przeszłością można pomyśleć: niezła suczka z niej:)

ale faceci, ktorzy sami swiecie nie sa, a szukaja sobie nieskalanej dziewicy to dla mnie hipokryci i buce

kazdy ma prawo szukac, czego chce, ale glupota dla mnie jest jak z bujna przeszloscia szuka sobie dziewicy

Gość upupupupuppppppppppppppppppppp

Gość NIEZALEZNA36
Srutu tutu

Gość łupułupu

Gość karolina karolina24
oczywiwscie-kobieta nie poiwinna miec ciekawej przeszlosci lozkowej ale oczywiscie facet moze..bzdura.moze kobiety tez nie lubia "zuzytych" ruchaczy ktorzy bzykali sie z wszystkim co sie rusza?

ja jestem prawiczkiem, wiec mam prawo nie lubic kobiet z bogata przeszloscia

Gość karolina karolina24
a ile ty masz lat prawiczku? jesli ponizej 20 to ok,ale jesli masz powyzej 20 i nie spales z zadna laska to chyba masz jakies problemy z glowa albo ze sprzetem bo nie znam takiego faceta i nie znalam.Bez przesady,zycie jest za krotkie a seks zbyt przyjemny zeby byc dziewica w wieku np.25 lat!

jestem po 20, a z seksem czekam na milosc

Gość karolina karolina24
a co bedzie jak zakochasz sie w dziewczynie ktora np.spala juz z kims? z milosci zalozmy,nie byla zadna dziwka.Co wtedy? zostawisz ja? Z takim podejsciem ze szukasz dziewicy to az sam sie prosisz zeby laska Cie oklamala ze zalozmy jest dziewica a tak naprawde nie bedzie.I tak sie nie zorientujesz-naprawde mozna udac takie cos,zdziwilbys sie.

Gość a jeśli
karolina wiesz że teraz zrobiłaś mu laskę?

moze jednego z milosci ew. bym przebolal, ale nie kilku partnerow i przygody. ale nie wiem czy bym po czasie nie rzucil dziewczyny za to, ze z kims spala i szukal kolejnej

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

Gość a jeśli
teraz mnie zachodzi zbok od tyłu. kolego mam niemyty odbyt.