Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalenie....

czy facet który czyta ksiązki jest jeszcze normalny

Polecane posty

Gość szalenie....

Gość ta najgorsza..
a niby czemu nie?:) a czy są jeszcze tacy..ja znam takich mnóstwo, nie wiem z kim wy się zadajecie;P

Gość mezalians3
To raczej pytająca nie jest całkiem normalna! Gustuje w analfabetach, którzy nawet napisu na puszce z piwem nie czytają, bo po obrazkach wybiera?

Fakt jest taki ze mało czyta ksiązki i nie tłumaczmy tego ceną,mozna pójsc do biblioteki z drugiej strony dla kobiet czytanie ksiazek przez faceta jest uznawane za przejaw niemęskosci

na studiach czasami trudno czytac cos poza 'podstawami automatyki', 'podstawami konstrukcji inzynierskich', 'rysunkiem technicznym', 'podstawami termodynamiki', 'podstawami elektroniki i elektrotechniki'... :o

Gość Magmardo
Andrzej z Aleksandrowa ---> "z drugiej strony dla kobiet czytanie ksiazek przez faceta jest uznawane za przejaw niemęskosci" Hmm... Nie zgodzę się z Tobą... Ja na przykład jak poznałam mojego obecnego narzeczonego, to byłam mile zaskoczona, gdy dowiedziałam się, że lubi czytać książki... Do mnie nie przemawia raczej wtórny analfabetyzm. No chyba że jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, ale nie wydaje mi się...

Gość będzie na poważnie
Czytający facet to coś wspaniałego :) Rzadkiego, ale uroczego :)

Gość szalenie....
ale on zamiast harrego pottera czy harleqinow czyta jakies nienormalne ksiazki naukowe i historyczne, to jakis psychol chyba, jak mu dałam poczytać normalne pismo (fakt) to powiedzial ze to szmatlawiec :(, coś z nim nie tak

Gość Magmardo
No ale w takim razie, skoro twierdzisz, że jestem w mniejszości, to ja czegoś tu nie rozumiem... Co jest złego w tym że facet czyta książki??

Gość ffxz
Ja nie czytam ksionzek i mi z tym dobrze.

Gość szalenie....
a wszyscy śmierdzicie, nie chce mi się już z wami gadać

Wydaje mi się osobiscie że nic ale wiele dziewczyn woli żeby facet np chodził na siłownię zamiast czytał ksiązki pasjami, wiedzą na jakis temat nie da się zaimponowac dziewczynom

Gość ffxz
i musiales sie chwalic, ze czytasz ksiazki po angielsku 😴